Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Wednesday, 11 June 2014

Motskarimorsian joutuu saunaan

Enää kaksi yötä ja Motskarimorsiamen ö-hetki, perjantai 13. päivä, on käsillä. Viimeisessä kirjoituksessaan ennen Antin kanssa avioon ajelemista, Motskarimorsian muistelee parin viikon takaisia polttareitaan.

paula-antti

Motskarimorsian ja Antti -sulhanen matkalla elinkautiseen.

 

Motskarimorsiamen tarina, osa 4:

Ajatus polttareista ei käynyt edes mielessäni. En ole koskaan ymmärtänyt MIKSI morsian pitää tehdä niin naurettavan näköiseksi hompsuisine olemuksineen. Mutta sitten minulle kävi näin:

Olimme motskariväen kevätkokkareilla Huhmarissa kaasoni Leenan ja sulhaseni Antin bestmanin kanssa. Illalla sitten Leena kysyi, että mennäänkö saunaan. Totesin, että käyn mieluummin suihkussa. Ulkona oli 29 astetta lämmintä, helvetti soikoon! En tietenkään osannut arvata, että kyseessä oli morsiussauna. Antti joutui samalla sulhassaunaan, missä häntä odotti perinteisellä katajanoksalla varustettu vasta. Itse onneksi vältyin mätkimiseltä.

Seuraavana päivänä paraatiajelulle järjestäytyessämme Leena antoi Antin munille turvaliivin.
En voinut kuin nauraa kun näin mitä siinä luki: “Motskarimorsian.” Olkapään kohtaan oli ommeltu pieni tasku, jossa oli tussi, jolla piti sitten ruveta nimmareita keräämään. Kumma kyllä, niin ne motoristit vain nimmareita kirjotttelivat! Samalla tajusin osallistuneeni omiin polttareihini eikä se silmätikkuna oleminen loppujen lopuksi sen kummempaa ollutkaan.

 

wp_20140524_001-1

Kuva: Paula Tanninen

 

Luulin tietenkin, että tämä oli tässä… Mutta ei. Leena -kaaso, perinteitä kunnioittaen, oli vielä järjestänyt meille Antin kanssa yllätyksen. Korin, jossa oli perinteiset ruisleipä, hunajaa ja uutta suolaa – jotta ei se vanha suola janottaisi. Sen verran perinteitä kunnioittaa siis Motskarimorsiankin ja odottaa kauhulla ö-hetkeä.

Raggarimorsian kiittää Motskarimorsianta tarinansa jakamisesta näillä sivuilla ja toivottaa sekä morsiamelle että sulhaselle unohtumatonta ö-hetkeä ja elämän verran hetkessä elämistä sen jälkeen!

Lue myös Motskarimorsiamen tarinan osat 1, 2 ja 3.

This is the story of my friend Paula the Motorbike Bride who is getting married on Friday 13th. Paula is also the Editor of GoldWing Club Magazine Finland.


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto