Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Friday, 7 November 2014

Raggarimorsian tarjoilee pillerin

Pari kuukautta radiohiljaisuutta on aika kauan. Ainakin täällä blogimaailmassa. Ja raivopäisen morsiamen maailmassa ihminen tulee kiukkuiseksi, ellei se kirjoita. Luojan kiitos siis, että olen kirjoittanut – ja kerännyt matskua syksyllä ilmestyvää Raggarimorsiamen hääopasta varten! Siitä onkin tulossa melkoinen pakkaus… Haastatteluja olen tehnyt jo ihan Jenkkilässä asti. Ehei, en toki ole päässyt siellä käymään, elänhän sentään elämän korppujauho-osastolla, mutta tulikiven katkuisia kirjeitä osaan onneksi kirjoittaa.

_mg_9554

Minäkö muka kiukkuinen? Kuva: Elina Manninen.

 

Kirjoittamisesta puheenollen haluan sanoa, etten ole unohtanut Teitä, rakkaat kanssakulkijani. Monta kertaa olen joutunut hengittämään paperipussiin ahdistuksissani, niin kovasti olen halunnut kertoa teille mitä kaikkea hauskaa kirjaan on tulossa. Mutta olen kuin olenkin pystynyt pitämään mölyt masussani ja säästämään ne kuin parhaan pieruni – ja se jos mikä on minulta melkoinen saavutus! On myös ollut hauska kuulla kuinka moni blogia on seuraillut ja miten edustamani kantapään kautta onneen -tematiikka on otettu vastaan. Kiitos palautteestanne. Elämmehän tosiaan tämän päivän Suomessa, missä naimisiin meno toista tai useampaa kertaa ei ole enää hävettävä asia. Vai onko? Sitäkin pohdin kirjassa hääalan ammattilaisten kanssa.

Jaksaa, jaksaa…ko sittenkään?

Kaiken hääpöllyn keskellä elämme myös Suomessa, missä lapsiperheiden jaksamisesta keskustellaan vasta kun nuori äiti ajaa pikkuisineen päin bussia. Hyvinvointivaltiossa, missä niin työ- kuin eläkeikäisenkin arki voi olla uskomatonta pahoinvointia ja kamppailua päivästä toiseen. Silti kukaan ei välttämättä tiedä millaisessa ahdingossa joku läheinen ihminen todella elää, vaikka olisi hänen kanssaan tekemisissä päivittäin. Koska niin älykkäitä ja korkeasti koulutettuja kuin me suomalaiset olemmekin niin emme me ole vieläkään oppineet puhumaan tietyistä asioista niin kuin ne oikeasti ovat. Mikä meitä oikein estää? Minä vaan kysyn!!!

_mg_9482
Sitten on kaiken maailman Talvivaaroja, kaamos, joku Ebola ja mitä näitä nyt on yt-neuvotteluja. Kyllä tässä alkaa pinkkiin tukkaan tulla harmaita hiuksia, ellei ole varovainen.

Siispä jaan tässä nyt idioottivarman ahdistuksesta ja kaamoksesta selviytymiskepulikonstin kuka sitä missäkin juuri nyt tarvitseekin:

1. Etsi jostain lähin musiikin kuuntelulaite. Ei varmaan tarvitse mennä kauas, onhan meillä noita härpäkkeitä.

2. Pistä soimaan 70-luvun paras discobiisi, mikä se juuri sinulle sitten onkaan. Älä välitä muiden mielipiteistä. Tämä ei ole levyraati!!!

3. Anna hyvän mielen tulvia sinuun kuin sähkövirta.

4. Toista tämä päivittäin, tarvittaessa monta kertaa ja varsinkin silloin kun tuntuu, ettet enää jaksaa yhtään.

5. Jaa disco-pillerin ilosanomaa läheisillesi.

Kuka sanoi, että Raggarin tarvitsee aina olla rokkimimmi?

Koettakaamme kestää ja pitäkäämme toisistamme huolta. Ja jos olet menossa naimisiin niin viimeistään tulevan talven häämessuilla tavataan!

<3:llä
Raggis


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto