Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 14 April 2014

Nyt alkoi hääpuvun tuunaus!

Tiesittekö jo, että yksi tämän kesän kuumimpia hääpukutrendejä on tuunaus? Sekä vanhoja että upouusia pukuja tuunataan koko ajan vain persoonallisempaan suuntaan. Sekä morsiusliikkeissä, ompelimoissa että ihan kotosalla.

Siis jos olet menossa naimisiin toista tai useampaa kertaa, älä huoli. Voit vaikka tuunata vanhan hääpukusi jos uskallat (lue toki ensin vähän huonosta onnesta) ja olla totisesti hääpukumuodin huipulla!

Myös Raggarimorsian aikoo tuunauttaa pukunsa. Tässä jo vähän esimakua, kiitos Johanna ja loistava www.amoriini.com -tiimi, joka muuten myös pyörittää somistevuokraamoa.
pukutuunausmatskuja
Kuva: Johanna / www.amoriini.com

Mutta millainen lopullisesta puvusta tulee, se selviää tulevina viikkoina kun Raggarimorsiamen hoviompelija Niina Silvennoinen pääsee vauhtiin. Pohjana luomuksessa on vanha, kulahtanut morsiuspukuliike Stilissiman kellarista löytynyt mekko. Sellainen perinteinen, jonka nähtyäni melkein oksensin.

Elämme kaikin puolin jännittäviä aikoja! Erityisesti tuo musta bling -materiaali näyttää niin minulta, eikö?

_mg_9735
Kuva: Elina Manninen Photography


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto