Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Friday, 23 May 2014

Raggarimorsian tarkistaa hätätiet

Katastrofin ainekset alkavat olla hyvin koossa. Uusi käytetty saksalainen ongelmapesäke hankittu, tili tyhjä juuri kun asioiden piti alkaa olla toisin päin ja vihkipappikin jo pyytämässä nimeä paperiin.
_mg_9988
Kuva: Elina Manninen
“Meinaattekos te vastata myöntävästi”, pappi kysyi.

Koskaan kun ei hänen kohdalleen vielä ole sattunut ketään joka ei niin olisi tehnyt. Paitsi joskus kuulemma jotkut hääparit miettivät pitkään ennen kuin sanovat Tahdon.

“Puolet tänäkin kesänä vihittävistä pariskunnista ovat asialla toista tai useampaa kertaa. Se jo kertoo siitä mihin suuntaan hääpöllyssä oikein ollaan menossa”, hän kertoi.

Silti hän lupasi vihkiä meidät, kunhan emme järjestä showta:

“Onhan meillä kokeiltu kaikenlaista uutta, mutta ei se oikein kirkkoon sovi”.

Olen sanonut tämän aikaisemmin ja sanon jälleen: On se hyvä, että tässä maailmassa löytyy vielä paikkoja, jotka pitävät kiinni perinteistä. Jumalauta!

Jäimme sulhasen kanssa vielä miettimään, haluammeko häävaloihin lauseen, jossa vannomme rakastavamme toisiamme kuolemaan asti. Siitä lisää ensi viikolla. Tunnelman kevennykseksi vierailimme vielä juhlapaikalla, joka onneksi (!) on kaukana mistään perinteisestä. Siellä häävideoinnista vastaa turvakameravalvonta ja hätätiekin on jo valmiiksi olemassa! Olette varmaan samaa mieltä, että tämä paikka sopii minulle.

 

Raggarimorsian tutkii hätätiet
Tästä ovesta puuterihuoneeseen!

 

Ensi viikosta alkaen Raggarimorsian esittelee lisää kiinnostavia blogivieraita. Mm. hääpukusuunnittelija Minna Hepburn kertoo Lontoon kuulumisia ja tuskin maltan odottaa, että tapaatte kajahtaneen kaasoni!


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto