Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 9 January 2017

Raggarimorsian tsemppaa 2017 häämessuilla

Jos olet se encoremorsian, joka mietit, onko sinulla oikeutta lähteä häämessuille etsimään inspiraatiota “uusintakierrostasi” varten tai se sulhanen, joka haluaisi ilmoittaa tulevan anoppinsa ilkeiden anoppien bootcampille tai se sateenkaaripari, joka etsii ideoita vaihtoehtohäihin, olet oikeassa osoitteessa! Nimittäin kun vilkkain häämessukausi pyörähtää käyntiin, suuntaa Raggarimorsiamen vaihtoehto-osasto messiin.

Tänä talvena Raggarimorsiamen voi löytää ainakin seuraavista Suomen häätapahtumista:

  1. Mennään Naimisiin! -häämessut, Helsingin Wanha Satama, su 15.1., osasto E103
  2. Love me do -häätapahtuma, Kaapelitehdas 21.-22.1., osasto: Polttarila!
  3. Joensuun juhla- ja häämessut 25.2., Sokos Hotel Kimmel, Joensuu

 

Hyvästi, möröt, pönötys ja stressi!

Raggarimorsiamen häätsemppiosasto tarjoilee mm. vinkkejä ja keskusteluapua stressittömiin häihin ja Raggarimorsiamen hääoppaasta löytyy niin morsiamelle kuin sulhasellekin asennetta alttarille – ja alttarin taakse. Suomen räväkimmästä hääoppaasta poimit myös myötä- ja vastoinkäymiset kestävät diy-vinkit hääkoristeluihin ja -pukeutumiseen. Raggarimorsiamelta voit tilata pönötyksen poistavaa hääohjelmaa sekä Suomen parhaat ja ainoat Kauhupolttarit, joissa pahimmat häämöröt häädetään parhaassa seurassa!

 

 

Lauantain 14.1. ja sunnuntain 15.1. Mennään Naimisiin -häätapahtumassa Raggarimorsian on mukana Mustion Linnan yhteistyökumppanina.   Ellei Mustio ole juhlapaikkana jo ennestään tuttu, kannattaa tulla juttusille Mustion hovimestarin Tom Bäckströmin kanssa osastolle E103. Raggarimorsian tavattavissa samalla osastolla su klo 11-16! Tule moikkaamaan ja hakemaan Raggarimorsiamen hääopas omistuskirjoituksella!


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto