Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Tuesday, 6 May 2014

Morsian! Älä laihduta!

Älä laihduta –päivän kunniaksi kerron teille nyt Suomessa ennenäkemättömästä pilateskuurista, jonka avulla jokainen Morsian Maija Myöhänenkin ehtii vielä alttarikuntoon laihduttamatta ja muutenkaan stressaamatta. Tällainen kuuri löytyy uudesta helsinkiläisestä Body Novo –pilatesstudiosta, jota pyörittää personal trainer –pariskunta Dagne ja Grant Koch (kuvassa).

dagne-and-grant-1

Dagne ja Grant tulevat Lontoosta, missä he ovat jo pitkään toteuttaneet Pilates for Brides –tyyppisiä kursseja. Itse aloitin omani pari viikkoa sitten!

–       Jokainen morsian tietää, että pari kuukautta ennen häitä on jo vähän myöhäistä tehdä mitään suuria mullistuksia, mutta pilatesharjoittelun avulla voi hetkessä ”keventää” pari kiloa ulkomuodostaan laihduttamatta oikeasti yhtään, Dagne tietää.

Yksi pilatesharjoittelun suurimpia etuja on paremman ryhdin ja kehontuntemuksen saavuttaminen ilman hikeä ja kyyneleitä. Dagnen ohjaamalle pilatestunnille pääsee kiireinenkin morsian vaikkapa ennen työpäivän alkua tai lounasaikaan. Ja koska hiki ei virtaa, voi takaisin työpöydän ääreen palata heti tunnin jälkeen.

pilates-double-leg-stretch-1

Kuvat: Mati Bärenson

Dagne ja Grant ovat tuoneet Suomeen pilatesmaailman uusia tuulia siinäkin mielessä, että heillä on käytössä uusi, dynaaminen Pilates Arc –niminen väline, jolla liikkeitä tehdään. Ja pari viikkoa tuollaisella kuvan kaltaisella Arcilla treenattuani voin sanoa, että olen jo täysin koukussa enkä malta odottaa seuraavaa tuntia. Ja kerrottakoon, etten ennen tätä ollut eksynyt minkäänlaiseen säännölliseen jumppaan useaan vuoteen. (Olenhan sentään raggari.)

Mutta ei pilateskaan ihan helpolla kuulkaas tule! Navan vetäminen kohti selkärankaa vaatii keskittymistä eli siellä tunnilla ei sitten voi miettiä niitä hääpöytään tulevia serviettejä sun muita! Paras kylkiäinen pilatesharjoittelussa onkin – yllätys, yllätys – mielenrauha, jonka juuri tuo keskittyminen tuo mukanaan.

pilates-leg-kicks-1

– Häiden suunnittelu on jännittävää, mutta myös stressaavaa aikaa, joten pilates on mainio keino rentoutua syvään hengittämisen ja rauhallisten liikkeiden kautta, Dagne kertoo.

Rauhaisassa ympäristössä Katajanokalla sijaitseva Body Novo tarjoaa kesän morsiamille ja muille halukkaille ilmaisen ensimmäisen kokeilutunnin. Ja koska ryhmiin mahtuu korkeintaan kahdeksan henkilöä kerrallaan, ei tarvitse pelätä isoa laumaa. Tunnelma tunnilla on innostava ja virkistävä:

– Media painostaa nykyään naisia näyttämään tietynlaiselta, mikä johtaa usein vain pettymyksiin. Näille tunneille voit tulla juuri sellaisena kuin olet, Dagne lupaa.

Body Novon morsiuspaketit löytyvät täältä!

Lue myös mitä oikea fitness -bloggaaja on mieltä laihduttamisesta.

Minä menen nyt syömään makkarakeittoa.


Kommentit

Tänään olin banaaniasennossa | - 2016-10-06 01:41:34
[…] » Morsian! Älä laihduta! […]

Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto