Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Sunday, 27 July 2014

Häät purkissa, olkaa hyvät!

Se paljon puhuttu toinen kerta kummittelee jo jossakin kaukaisella rannalla ukkosen lailla. Ja onhan tässä jo nautittukin melkoisista myrskyn aineksista häävalmistelujen loppumetreillä: Maan kovimmat helteet 50 vuoteen koko perheen täitartunnalla sekoitettuna. Oujea! Mutta: Muutaman päivän radiohiljaisuutta vietettyäni ja pari sataa lasipurkkia kaikessa mielenrauhassa (?) keitettyäni ja koristeltuani voin todeta, että omalta osaltani tämä show on nyt aika hyvin purkissa.

valmiit-purkitRaggarimorsian on kätevä emäntä omalla tavallaan.

 

Tarkan markan morsiamena tyyliini kuuluu mm. kierrätettävät hääkoristeet. Ja niin yllättävältä kuin se kansainvälisen morsiamen suusta kuulostaakin, näiden juhlien hiilijalanjälki on PIENI. Siitä lisää näillä sivuilla ihan pian kun kerron teille jokaisen kierrätysmorsiamen taivaasta: Somistevuokraamosta. Kierrätysteema näkyy ja kuuluu myös Raggarimorsiamen hääasussa. Siitäkin luvassa rock –henkinen tarina tällä viikolla.

Ei ole mitään mummojen puhetta, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Totta on myöskin se, että häävalmisteluihin liittyy aina oma puristuksensa, järjestipä sitten pienemmät tai suuremmat karnevaalit. Morsiamella pahin häästressi äkillisine ukkospuuskineen ilmenee yleensä viikkoja aikaisemmin kuin sulhasella ja meidän tapauksemme ei ole tässä millään lailla poikkeus. Sulhanen kun alkoi vasta polttari-Elvistelyjen jälkeen tajuta, että kaikki tapahtuu sittenkin ihan aikuisten oikeasti. Muistutan tässä vielä, että se oli hän joka kosi ja halusi ei-ihan-mitkä-tahansa häät!

_mg_0018Toinen kerta toden sanoo…? Kuvat: Elina Manninen

 

Mutta tässä olen ja valmistaudun kohtaamaan tuon jo tutun tilanteen uudestaan, eri värein ja maustein tarjoiltuna. On suuri lahja saada toinen mahdollisuus. Ja kun se painekattila takuuvarmasti vielä kiehuu ja sirkus lähestyy kaupunkia, aikoo tämä monessa liemessä keitetty morsio pysytellä loikoiluasennossa. Tällä kertaa otan nimittäin elinkautistani edeltävät päivät rennosti kylmiä juomia nautiskellen ja itseni ja minulle tärkeiden ihmisten kanssa aikaa viettäen. Tähän luen mukaan teidät, arvoisat seuraajani, joiden kanssa minulla on ollut ilo jakaa tätä ihanan karmeaa matkaa kohti papin aamenta.

_mg_0031
Ja eipäs unohdeta Kaason kaistaa, jolle on tällä viikolla luvassa oikea hääterroristivideo! Jos Kaason kaistan aikaisemmat jaksot ovat rannalla löhöillessä menneet ohi, ei hätää. Löydät ne myös täältä, Raggarimorsiamen viralliselta YouTube -kanavalta. Eikun Jesarit kehiin ja naimisiin! ,-)


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto