Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Saturday, 4 March 2017

Yksisarvinen valloittaa juhlapöydän

Vuosi 2017 on hää- ja juhlatantereella yksisarvisen vuosi, jos Raggarimorsiamelta kysytään. Maailmalla unicorn -hää- ja juhlatrendi on nimittäin jo noussut ihan top suosituimmaksi villitykseksi! Mutta miltä näyttävät yksisarvisen juhlat? Raggarimorsian ja Somistevuokraamo yhdistivät taikavoimansa ja syntyi hulvaton, karkin ja sateenkaaren värinen kattaus, jolla luot kevään juhliin uniikin ja raikkaan tunnelman.

Raggarimorsian ei yleensä innostu teemoista, mutta tämän voisin ottaa vaikka omaan kotiin sisustusteemaksi, niin hyvä meininki yksisarvisen juhlissa on! Ja mikä parasta, yksisarvinen -juhlat ovat juuri sitä, mitä haluat niiden olevan. Koska juuri niinhän yksisarvinen toimii – oman päänsä mukaan! Alla kuitenkin lueteltuna, mitä kaikkea kuvissa nähtävä, Helinä Koskelan laatima kattaus pitää sisällään.

Somewhere Under The Rainbow -juhlapöytä

Kangastuotteet: 

Pöydässä nähtävien kaita- ja lautasliinojen sävyt ovat pastellilila, fuxia, lime/omena ja turkoosi.
Somistevuokraamon kangastuotteita voit katsella lisää täältä.

Valot ja koriste-esineet:

Valokirjaimet CANDY ja BAR sekä muita kirjaimia löydät Somistevuokraamon sivuilta. Värikäs Irislights -pallovalosarja on suunniteltu nimenomaan yksisarvisen juhlia varten. Somistevuokraamon valikoimasta löytyy useita eri värisiä Irislights -valosarjoja.

Mustat kynttilänjalat sekä ihanat kuparimaljat kynttilöille löydät myös Somistevuokraamon sivuilta. Maljoihin voi toki laittaa muutakin kuin kynttilöitä, mutta ne toimivat parhaiten yhdistettynä valoon.

Tarjoiluesineet: 

Kupariset samppanja-coolerit, malja & sanko -mallit löytyvät Somistevuokraamon Karkkibuffet ja tarjoilu -osastolta. Vuokrattavana ovat myös sikarilaatikot sekä musta 50cm korkea kerrostarjotin. Yksisarviset paikkakyltit on tehty kuvauksen somistusta varten, mutta Somistevuokraamo vuokraa niitäkin tarvittaessa.

Muistathan, että vuokraamalla somisteet pidät myös huolta maapallostamme.

Tämän postauksen myötä Raggarimorsian ja Somistevuokraamo haluavat toivottaa kaikille tuleville hääpareille pirskahtelevaa iloa ja valoa juhlasuunnitteluun.


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto