Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Friday, 29 January 2016

Raggari ja radikaalit häämessuilla

Viime lauantaina Helsingin Kaapelitehtaan valtasi se kepeämpi häätapahtuma, Love Me Do. Seuraavassa valokuvallisessa raportissa Raggarimorsiamen lempparihetket päivästä, jollaista ei ole häämessuilla Suomessa ennen nähty. Kuvaajana kukas muukaan kuin Elina Manninen.

12604766_1676012486018131_6437800905976274410_o

Raggarimorsiamen hääopas kiinnosti messukävijöitä ja tuoreesta kirjailijasta oli hauska kuulla, että niin monelta kirja löytyy jo kotoa. Kiitos siitä! Muistattehan pitää kirjasta meteliä, sillä kevään ja kesän juhlakausi lähestyy tsunamin lailla. Tämän oppaan avulla selviätte siitä ehjin nahoin.

_mg_6114

Love Me Do -häätapahtumassa Raggarimorsian esiintyi graffititaiteilija Pete “Hende” Niemisen maalaamassa protestipuvussa. Ahkerasti lehti- ja nettiotsikoissa viime viikkoina komeillut Hende kertoi saaneensa inspiraation graffitipukuun tissien tuijottelusta – hänen mielestään kun miesten olisi jo aika katsoa meitä naisia silmiinkin. Eipä ole tällaista radikaalia puhetta ennen häämessuilla kuultu! Kiitos, Hende, kun maalauskiireiltäsi ehdit mukaan. Ja onnea vielä 20-vuotishääpäivän johdosta! Hende ja hänen vaimonsa Kati ovat nimittäin parhaillaan kaukaisella saarella kuhertelemassa pitkän yhteisen elinkautisensa kunniaksi. Hende lupasi ottaa hiekkapaperia mukaan, sillä sitä he ovat kuulemma tarvinneet paljon kahden vuosikymmenen aikana. Aijai tuota raggautta!

_mg_6121

Ja siitä puheenollen, tässä se Raggarimorsiamen oma raggaus soittaa LMD -messuyleisölle.
Tietäisittepä, miten paljon hiekkapaperia meillä kuluu. Mutta kovaa kuuluu myös yhteinen sävel!

 

_mg_6137

Protestimekon kunniaksi Raggarimorsian ja Sutjakka sulho palkitsivat messuyleisön trash the dress -teemaisella kappaleellaan Rock The Frock, joka on muuten sulhasen käsialaa.

 

_mg_6139 _mg_6141

Sokerina pohjalla ovat kuvat Raggarimorsiamen messuosastosta, messujen värikkäimmästä sellaisesta. Kierrätettynä morsiamena osastoni oli somistettu roskapusseista valmistetuilla kransseilla, köynnöksellä ja valopylväällä. Nämä olivat kekseliäiden kierrätysnaisten, Maarit Huuskon ja Jenny Minervan käsialaa. Maarit ja Jenny toteuttavat mielellään kaikkien ekologisten morsiamien toiveita! Juttua parivaljakon ideoista ja oivalluksista luvassa helmikuussa näillä sivuilla.

 

_mg_6143

Mutta mikä oli Raggarimorsiamen LMD -kohokohta? Se oli hetki, kun Somistevuokraamon Johanna Merinen näki Raggarimorsiamen häämessuosaston. Ja se jäi tietenkin kuvaamatta, koska kenelläkään ei juuri silloin pysynyt kamera kädessä. Terveisiä Nonnalle, Johannalle ja tiimille, te teitte sen taas! Näiden kuvien myötä Raggarimorsian toivottaa kaikille iloista ja raggaudentäyteistä viikonloppua ja tervemenoa synkälle tammikuulle. Selvittiinpäs taas siitäkin, prkl!


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto