Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Friday, 2 May 2014

Häärääkki on niin yesterday!

Kun ensimmäisen kerran meni naimisiin 13 vuotta sitten, stressasin häiden alla niin paljon, että laihduin jo muutenkin pienestä olemuksestani kilon tai pari liikaa. Samoihin aikoihin sattui muutto uuteen kaupunkiin ja uusi alku uudessa työpaikassa – kolme elämän ehkä stressaavampaa tapahtumaa yhtäaikaa. Niin ja häät olivat siis yhdessä maassa, oma elämä toisessa! Hääpäivänä en näin jälkeenpäin viisasteltuna näyttänyt ehkä siltä kaikkein parhaiten voivalta morsiamelta. Rääkki näkyi mustina silmänalusina ja törröttävinä kylkiluina.

Nyt kun törmään mainoksiin, missä koko hääseuruetta houkutellaan ihmedieetteihin ja muihin mullistuksiin, saan välittömästi allergisen reaktion. Otetaan nyt esimerkiksi tämä Livin uusi Jutta ja huikeat häädieetit tv-realitysarja!

_mg_9807 _mg_9809 _mg_9851

Kuvat: Elina Manninen

Come on!!! Miksi ihmeessä tällä lailla rääkätä itseään, ellei ole ihan pakko? Eikö sinne alttarille pääse ilman superextraturboruljanssejakin? Ja jos nyt vaikka otetaan esimerkiksi tämä laihduttaminen niin sehän venyttää hääbudjettia ja sitä myötä myös hääparin hermoja.  Kuulkaas tätä:

Vierailin äskettäin helsinkiläisessä morsiuspukuliike Stilissimassa, mistä muuten on peräisin myös tämä uusi, muhkeampi tyylini. Siellä kuuntelin silmät pyöreinä kun asiantuntevat pukeutumisneuvojat Heli Kuhlberg ja Niina Lahtinen kertoivat minulle, että lähes jokainen morsian laihduttaa nykyään vähintään pari kiloa häitä varten. Ja niin myös lähes jokainen nykymorsian pulittaa 200-300€ hääpuvun korjauksista joka kerta kun sitä joudutaan kuromaan sisään. Että miettikää hyvät ihmiset ennen kuin ryhdytte näihin kuihdutusprojekteihin! Tietysti jos sulhanen on rikas tai pappa betalar niin eihän se sitten niin kukkarossa tunnu.

Heli ja Niina kertoivat myös Vantaalla sijaitsevista portaista, joita morsiot kuulemma apinan raivolla juoksevat ylös saadakseen itsensä hääkuntoon. Tämän haluaisin nyt nähdä, ihan vain tarjotakseni jollekulle morsiamelle kunnon kakkupalan! Ilmoittautua saa rohkeasti oman tuhkimotarinan kera: toinenkertablogi@gmail.com.

Ja ensi viikolla lupaan kertoa teille miten tuon pari kiloa voi halutessaan pudottaa hetkessä ja laihduttamatta kun vierailen Lontoosta Suomeen juuri muuttaneen Dagne Kochin Pilates Arc -tunnilla. Siihen asti, vouhotusvapaata viikonloppua!

Ja te, joilla on jo aikaisempaa kokemusta itsenne muokkaamisesta ja kaikenlaisesta muusta ylisuorittamisesta ennen hääpäiväänne, kertokaapa, mitä mietitte nykyään?


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto