Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Thursday, 8 May 2014

Motskarimorsian tarvitsee stopparin

Aika esitellä teille ensimmäinen vieraani. Motskarimorsian eli ystäväni Paula Tanninen on myös menossa naimisiin tänä kesänä. Eikä ihan minä tahansa päivänä, vaan perjantaina 13. päivä.

Tässä Motskarimorsiamen tarina, osa 1:

Miten erotun näistä pinkeistä tai puhtaanvalkoisista neitseellisistä hörhelömäisistä morsiamista? Olen menossa naimisiin toista kertaa – ja tällä kertaa menen omana itsenäni. Sellaisena kun minut on totuttu näkemään.

paula-kuva-3

Kuvat: Paula Tanninen
Tapasin mieheni, hassua kyllä, netin kautta kuten usein nykymaailmassa.  Ensimmäistä kertaa silmiin katsoimme kaupan parkkipaikalla. Totesin, että mennään meille, aja autollasi perässä.

Siitä se sitten lähti aika vauhdikkaasti liikkeelle. Ei varmaan kuukautta mennyt kun jo muutimme yhteen ja mikä ihaninta, yhteinen harrastus sai minut syttymään uudelleen tähän motoristikulttuuriin. Elämä alkoi hymyillä ja huomasin, että aloin muuttua takaisin omaksi itsekseni. Hymyilin.

Tulevien häiden päivämäärän piti ehdottomasti olla 13. päivä ja perjantai, sillä mihin muut uskovat, minä yleensä en. Tänä vuonna kesäkuussa sattuukin nyt olemaan tuollainen päivä ja hitto vie, silloin on onnen päivä! Saamme mennä silloin naimisiin kuten tahdomme, uskoen vain avioliittoon ja siihen, että nyt se on sitä totuuden torvien soittoa.

paula-kuva-2
Kuva: Paula Tanninen

Sormusta ajatellessani olen vain miettinyt, että kun vain löytyisi jonkinlainen ovi-stoppari pitämään mummon vanhaa kihlasormusta nimettömässäni. Mummoni antoi minulle kaksi 1930-luvun sormusta kauan sitten pienessä mustassa pitsinenäliinassa ja sanoi:

“Kun löydät hänet, Sen Oikean, niin tässä olisi”. Ja minä löysin sen oikean. Ensimmäisessä avioliitossani en edes ottanut näitä esiin – ja se tarina onkin ihan toista mitä tässä kirjoitan. Mutta nyt olen onnellinen!!! Antilla ja minulla on kohta mummon sormukset sormessa ja niin ne tulevat myös pysymään.

Antin tarvitsee enää vain valita se ovi-stoppari.

This is the story of my friend Paula the Motorbike Bride who is getting married on Friday 13th. Paula is also the Editor of GoldWing Club Magazine Finland.


Kommentit

Untitled | - 2016-10-06 01:45:55
[…] » Motskarimorsian tarvitsee stopparin […]
Motskarimorsian joutuu saunaan | - 2016-10-06 09:33:42
[…] » Motskarimorsian tarvitsee stopparin […]
Motskarimorsian ei ole uusavuton! | - 2016-10-06 09:46:24
[…] » Motskarimorsian tarvitsee stopparin […]

Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto