Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 29 June 2015

Astrosääennuste lupaa jännite-energioita

Koska ilma tänä kesänä on ollut kuin raivopäinen morsian: epävakaa ja viileämpi kuin Thaimaassa, päätin hakea piristystä astrosääennusteesta. Mutta kuinkas kävikään? Heinäkuun lopussa ilmestyvän Raggarimorsiamen hääoppaan astrologi Terttu Haverinen tulkitsee meille nyt taivaankannen loppukesän näkymät:  

Kesän 2015 astrosää by Terttu Haverinen

Kesän alkupuoli on viileydestään huolimatta saattanut tuntua vauhdikkaalta Auringon ja Marsin ollessa Kaksosen merkissä. Vauhtia piisaa jatkossakin, kun kehityksen ja edistyksen soihdunkantaja Uranus tekee kolmiota taivaan jättiplaneetan, Jupiterin, kanssa. Luvassa on luovaa, uutta ja edistyksellistä aikaa ja innovaatioita loppukesäksi. Pitkään vaikuttaneen Uranuksen ja Pluton neliön poistuttua Jupiter ja Uranus puhdistavat ilmaa ja lupaavat meille jotain elämää suurempaa. Tämä innostava jakso kestää koko kesän.

dsc_0254Kesän astrosää lupaa luovuutta, mutta ei ilman ponnisteluja…

 

Seuraavan kuukauden ajan Aurinko on Ravun merkissä. Tällöin saattavat energiat kääntyä hieman sisäänpäin – hetki mökkihöperöitymiseen on täydellinen.

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä rakkauden, arvomaailman ja kauneuden planeetta Venus yhtyy Jupiteriin. Tämä hetki voi olla tuottoisa ja menestyksekäs esimerkiksi taloudellisesti. Venuksen asema korostaa yleensä myös naisten roolia luovuudessa ja luovassa toiminnassa ja auttaa naisia pääsemään enemmän esille.

Skorpioneilla voi tänä kesänä olla raskasta. Seuraavan kolmen kuukauden ajan on luvassa totista vääntöä, kun Saturnus palaa Skorpionin merkkiin kahden ja puolen vuoden jälkeen. Heinäkuusta saattaa myös tulla tavallistakin dynaamisempi Auringon ja Kuun neliöidessä Uranusta ja Merkuriuksen ja Marsin opponoidessa Plutoa. Älä siis säikähdä, jos välillä vähän räiskyy ja paukkuu.

 

dsc_0164Kesä 2015 tarjoaa mahdollisuuksia luoville naishenkilöille.

 

Kovin leppoisaa lomakuukautta ei astrosääennuste voi luvata tänä kesänä kenellekään. Torjuttuja tai piilotettuja tunteita ja asioita saattaa kesän kuluessa nousta pintaan ja tilanteet voivat saada yllättäviäkin käänteitä. Luvassa on myrskyiksi ja myllerryksiksi puhkeavia jännite-energioita! Myös maailmalla voi kuohua ja kiehua.

Juhlien kannalta kesän paras aika osuu heinäkuun loppuun ja elokuun alkupuolelle. Tuolloin Merkurius liittyy Venuksen ja Jupiterin yhtymään Leijonan lopussa. Sen jälkeen seuraavatkin jo taas työ ja velvollisuudet, kun Jupiter siirtyy Neitsyen merkkiin vuodeksi eteenpäin. Rakkauden, kauneuden, luovuuden ja innostuksen siivittämää kesää kaikille lukijoille!

 

dsc_0213

Terttu Haverinen Valtimon Nuolijärveltä on Pohjois-Karjalan ainoa astrologi. Tertun sivut löytyvät täältä!

Kerrassaan räiskyvä kesä taitaa siis olla luvassa taivaskarttojen puolesta. Jos omistat kypärän, pistä se päähän. Kypärä suojaa mainiosti myös rakeilta ja lokeilta. Raggarimorsian palaa ääneen vielä tämän viikon aikana, jolloin aiheena Ruisrock ja Morsiamet karkuteillä. 


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto