Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Wednesday, 20 August 2014

Näin Sanna Stellan sortui kiiltoliimaan!

Jos seurasit TV2:n Siskonpeti -sarjaa viime talvena, saatat muistaa hirmumorsianhahmon. Sen, joka natsimeiningillään itketti morsiusneitojaan ja määräsi pöytäjärjestykseen saniteettitilat sulhasen suvun puolelle. Näyttelijä Sanna Stellan oli mukana ideoimassa hirmumorsianta. Mutta oliko Sanna omissa häissään hirmumorsio? Se selviää seuraavassa erikoishaastattelussa:

sanna-sNäyttelijä Sanna Stellan muistelee omia häitään lämmöllä.

Millaiset häät sinulla ja miehelläsi Micke Nyströmillä oli?

Häissämme oli pieni sadekuuro ihan alkuvaiheessa enkä ehtinyt suojautua, joten tarkasti tällätty tukkani kastui täysin. Tajusin vasta katsellessani kuvia myöhemmin, että tukka oli ihan karsea. Nippu rotanhäntiä kiinnitetty takaraivooni pinneillä. Mutta ei haitannut menoa, koska olin niin onnellinen koko päivän. Kuvissa näkyy vain laidasta laitaan hymy. Ja vilaus liiskatukkaa taustalla!

Kuinka tärkeä päivä se oli näin taaksepäin katsottuna?

Päivä on hyvin tärkeä muisto. En koskaan ollut millään tapaa kiinnostunut häistä, eikä minulla ollut prinsessahääfantasioita. En ollut koskaan ajatellut järjestäväni häitä tai edes meneväni naimisiin. Onneksi mieheni sai minut houkuteltua pitämään häät, koska ystävien ja perheen kanssa vietetty rakkauden juhla on painunut sydämeeni ihmeellisenä päivänä. Päivästä kertonee kaikista eniten se, että bändi ja DJ eivät päässeet kunnolla tekemään omaa hommaansa, koska vieraat esiintyivät niin paljon.

Tunnustaisitko olleesi “hirmumorsian”?

En usko olleeni ihan pahin bridezilla, mutta kyllä häähuuma iski muhunkin. Häitä edeltävinä viikkoina tapahtui paljon askartelua ja listojen kirjoittelua. Kiiltoliimaankin myönnän sortuneeni. Tosin aika coolisti, ainakin omasta mielestäni! Mutta homma pysyi silti hanskassa, mentiin ihmiset ja rakkaus edellä, ei lähdetty rakentamaan kankeuttavaa Hollywood-fantasiaa.

Millainen luovuuden lähde hää- ja juhlateema ylipäätään on koomikolle ja näyttelijälle?

Hää- ja juhlateema on todella herkullinen huumorin lähde! Häihin ja juhliin liittyy usein pokkurointia ja teennäisyyttä, koodistoa, jota vieraat eivät muista tai tiedä, kiristyneitä sukulaissuhteita, heiluvia kulisseja, holtitonta alkoholin käyttöä… Loputon määrä puhdasta huumorimateriaalia!

Sanna ja muut Siskonpedin tekijät kirjoittavat parhaillaan sarjan kakkoskautta:
Kirjoittaminen vie oman aikansa, että saa kaikki havainnot kohdilleen. En osaa vielä sanoa mitä kakkoskausi tuo tullessaan, muvaukset käynnistyvät keväällä, Sanna kertoo.


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto