Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Sunday, 27 November 2016

Raggarimorsian ja Venuu.fi yhteistyöhön

Raggarimorsian ei turhaan olisi Raggarimorsian, ellei se solmisi uusia suhteita! Näin talven juhlakauden alkaessa ja Suomi 100 -juhlavuotta odotellessa, Raggarimorsiamen vaihtoehtohääsivusto on yhdistänyt voimansa tapahtumatilojen varauspalvelu Venuu.fi:n kanssa…

venuu.fi

Jos olet siis järjestämässä juhlia – pieniä tai suuria – voit tehdä sen stressittä tästä tai klikkaamalla Venuu.fi -banneria Raggarimorsiamen sivuston oikeassa sivupalkissa. Venuu.fi:n kautta löytyy huikea määrä häätilojajuhlatiloja sekä muita juhlapalveluja Helsingistä, Vantaalta, Espoosta, Tampereelta ja Turusta, joihin kaikkiin voit tutustua samalla klikkauksella. Tarjolla on myös niitä erikoisempia vaihtoehtoja!

Juhliesi tai tapahtumasi ohjelmanumeroksi voit tilata Raggarimorsiamen Venuu.fi:n kautta. Muistathan mainita Raggarimorsiamen tilavarausta tehdessäsi.

Raggarimorsiamen ohjelmapalveluista lisätietoa löytyy Raggarimorsiamen Showtime -sivulta ja tiedusteluihin vastaamme osoitteessa info@raggarimorsian.fi.

Rauhallista 1. adventtia itse kullekin myrskytuulista huolimatta. Pitäkää kiinni toisistanne!

Funny wedding picture from Dump a DayKuva: Dump a Day


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto