Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Sunday, 13 November 2016

Raggarimorsian on rakkauden lähettiläs

Raggarimorsian on jo keväästä 2014 asti omistautunut rakkauden asialle – ja erityisesti sille, että jokainen suomalainen uskaltaisi omassa onnessaan tai epäonnessaan olla se aito ja oikea oma itsensä – mikä se sitten onkaan. Nyt Raggarimorsian on päässyt Love Me Do -häätapahtuman Sweetheartiksi, rakkauden lähettilääksi, jonka tehtävänä on levittää tärkeää sanomaa…

Raggarimorsiamen Love Me Do -statement

Kun Love Me Do tilasi Raggarimorsiamelta statementin, se ei ehkä hakenut ihan tätä, mutta hei – nimeni ei turhaan ole Raggarimorsian. Raggarimorsiamen statement kertoo, millaista muun muassa on olla anarkistivaimoke.

Love Me Do -statementien tarkoituksena on kertoa, että rakkaus on kaikki ja kuuluu kaikille. Rakkaus ei katso kokoa, näköä, varallisuutta, ikää, sukupuolta, rotua, näkemystä tai asemaa. Eikä se muuten katso myöskään morsmaikun kaoottista päänsisäistä maailmaa! Jokaisella on oikeus tulla rakastetuksi sellaisena kun on. Niin Raggarimorsian kuin Love Me Do -häätapahtuman järjestäjät toivovat, ettei kenenkään enää tarvitsisi tuntea tarvetta muuttaa ominaisuuksiaan tullakseen rakastetuksi. Rakkautta ei todellakaan tarvitse filtteröidä tai muokata.

Raggarimorsiamen seuraajina tiedättekin, että tämä kierrätetty morsian puhuu rakkaudesta suoraan niin täällä blogissa kuin Raggarimorsiamen hääoppaassa.  Puhu siis sinäkin! Ole rohkea ja kirjoita oma Love Me Do -statementisi! Muista lisätä statementiisi tägi #rakastasellaisenakuinolen. Tarkemmat ohjeet oman statementin tekemiseen löydät täältä.

Innokkaimmille faneille ilmoitettakoon, että Raggarimorsian -show kompuroi parhaillaan pitkin Suomen maata. Tällä viikolla voit nähdä Raggarimorsiamen mm. Cafe Mascotin Comedy Idiot -klubilla torstaina klo 21. In English. Hell yeah!


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto