Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 18 July 2016

Tilaa itsellesi kauhupolttarit!

raggarimorsian-kirja

Mikä kaikki voi mennä pieleen hääpäivänä? Mitä, jos omasta hääpäivästäsi tuleekin valvepainajainen, jossa katkenneet rakennekynnet ovat vasta alkusoittoa?

Mitä ehdottomasti ET haluaisi omassa hääjuhlassasi kokea? Onko hääseurueessasi joku, jonka pelkkä läsnäolo saa olosi vaivautuneeksi jo etukäteen? Varaa Raggarimorsiamen ja draamakouluttaja Krissu Sirolan Kauhupolttarit -draamatyöpaja ja tule herättämään ystäviesi kanssa pahimmat kauhukuvitelmat henkiin!

Koska kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, on hyvä olla valmistautunut myös kaikkein pahimpaan. Ystävien kanssa jaetut murheet ja pelot pienenevät vähintään puoleen. Yhdessä tilanteille ja asioille nauraminen helpottaa jännistyksen kohtaamista myös tositilanteessa.

Pakettiin kuuluu:

  1. Kahden tunnin työpaja, jossa johdatellaan polttariväki ensin epämukavuusalueelle epäonnistuneiden häiden keskelle mm. mitä et haluaisi kuulla, tehdään kohtaus pahimmasta visiosta – mikä vielä voisi mennä pieleen? Lopuksi annetaan näille peloille huutia ja voimaannutetaan juhlakalu ystävien ohjeilla “elinkautista” varten.
  2. Polttareiden kuvaaminen ja selviytymisohjeiden tallennus ikimuistoiseksi nettikuvakirjaksi, jonka voi helposti jakaa.

 

http://www.suomenlinna.fi/kokous-ja-juhlatilat/

Kauhupolttarit -draamatyöpaja järjestetään Suomenlinnan tunnelmallisessa Ruutikellarissa.

 

Kauhupolttarit tekee yhteistyötä mm. Suomenlinnan Ruutikellarin kanssa. Ruutikellari on maksimissaan 60 hengen tunnelmallinen kokous- ja juhlatila, joka on 1700-luvulla toiminut Ruudin säilytystilana. Paikka sijaitsee rauhaisalla alueella Susisaarella. Lisätietoja Ruutikellarista ja muista Suomenlinnan vuokrattavista kokous- ja juhlatiloista löydät täältä.

Kauhupolttarit voidaan myös järjestää sinne, minne polttariporukka haluaa. 

Työpajan lähtöhinta ilman tilavuokria on 640 euroa (sis.alv).

Polttarityöpajojen varaukset ja tiedustelut:

Raggarimorsian: toinenkertablogi@gmail.com

krissu.sirola@gmail.com / 050-5470713 / www.facebook.com/KrissuSirola

Annetaan kauhuvisioille huutia yhteisen ilonpidon merkeissä – Kauhupolttareissa!

 

Tilaa Kauhupolttarit

KAHDEN TUNNIN DRAAMATYÖPAJA, jossa polttariseurue johdatellaan epämukavuusalueelle miettimään, mikä kaikki voisi mennä hääpäivänä pieleen? Lopuksi annetaan peloille huutia ja voimaannutetaan juhlakalu seurueineen "elinkautista" varten juhlallisin menoin. Työpajan lähtöhinta ilman tilavuokria: 640€ (sis. alv).

 


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto