Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Tuesday, 1 July 2014

Raggarimorsian ilmaisee itseään koruilla!

Kuten jo pariin otteeseen on tullut tunnustettua, pidän kaikesta kimaltavasta. Ja mikäs sen mukavampaa kuin korostaa raivopäisyyttään myös koruilla. Raggarimorsiamen taloudessa ei tietenkään ole varaa Swarovskin kristallikoruihin, mutta onneksi maailmalta löytyy myös huokeampia vaihtoehtoja kuten Alppikristalli, jota saa nyt myös Suomesta.

crystalp-syda%cc%88nkaulakoru-kirkas

Kuvan sydänkaulakoru on päällystetty rodiumilla, kivet kirkasta kristallia. Hinta: 53€.

 

Crystalp on itävaltalainen, Wattensin kylästä kotoisin oleva yritys, joka tekee tiivistä yhteistyötä Swarovskin kanssa. Heidi Wilska on Crystalpin tuotteiden maahantuoja Suomessa.

Ihastuin Alppikristallin koruihin aikoinaan lomamatkallani Itävallassa. Ne ovat huomattavasti edullisempia kuin Swarovskin korut koska niissä käytetään materiaalina korumetallia. Kivet ostetaan – yllätys, yllätys – naapuriyritykseltä Swarovskilta, Heidi kertoo.

crystalp-nahkarannekoru-musta

Kuvan nahkarannekorua koristavat kirkkaat kristallit. Hinta: 56€.

 

Alppikristallin ideana on, että jokainen löytäisi mallistosta oman korunsa. Raggarimorsiamen suosikkeja ovat mustat nahkarannekorut sekä näyttävät sormukset. Korujen valmistukseen ei käytetä nikkeliä.

crystalp-sormus-harmaa

Alppikristallin koruissa esiintyy kaikenväristä kristallia. Tämän mustan sormuksen hinta: 58€.

 

Ja löytyy mallistosta jotakin myös sulhaselle! Alla Raggarimorsiamen poiminta Crystalpin solmiovalikoimasta:

crystalp-solmio-musta

Mustilla kristalleilla koristeltu kravatti. Hinta: 52€.

 

Alppikristallin Suomen nettikauppa avautuu lokakuussa 2014. Siihen asti Crystalp Suomi Finland löytyy Facebookista ja tuotteita voi tilata suoraan Heidiltä osoitteesta alppikristalli@gmail.com.

_mg_9519

Kuvan puuhelmet ovat raivopäisen mallin omat. Kuva: Elina Manninen.

Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto