Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 26 October 2015

Raggarimorsian on tavaramerkki

Morsiamen on viisasta pitää huoli omista hilloistaan, olette saattaneet kuulla minun sanovan. Tämä koskee tietenkin myös ammattimorsianta itseään.

Täten tiedotettakoon, että Raggarimorsian on 18.9.2015 lähtien ollut toimittaja Minna Duftonille rekisteröity tavaramerkki. Sinetöity kirje siitä saapui Raggarihuusholliin perjantaina, samana päivänä, kun Suomen kirjailijoiden kerma vietti kiihdytyskisoja Messukeskuksessa. Kirjamessuilla toki mukana myös Raggarimorsian, mutta omalla autolla. (Kierrätetty morsian ei ajele taksilla.)

Raggarimorsian TM suojelee Raggarimorsianta seuraavat kymmenen vuotta. Ja hyvä niin, sillä yksi jos toinenkin teistä huomasi jo viikonlopulla jotain tuttua televisioruudussa. Se kulkee nimellä Alli Kaattori MTV3:n ohjelmassa Putous. Allin hahmoa näyttelee Mari Perankoski.

Onko Alli Kaattori keski-ikäinen versio Raggarimorsiamesta? Katso itse!

Raggarimorsian on ollut yhteydessä Putouksen tekijöihin. Hän haluaa toivottaa Allille menestystä hahmokilpailussa ja parempaa onnea alttarilla seuraavalla kerralla. Sitä ennen Katujen Kuningattaren kannattaa ehdottomasti lukea Raggarimorsiamen hääopas (Gummerus). Kunnon zillaa ei nimittäin kukaan uskalla jättää alttarille.

Raggarimorsian is a registered trademark since Sept 18th 2015. May the force be with you, but also, and most definitely, with me.

R xx

_mg_9551
Kuva: Elina Manninen


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto