Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Tuesday, 2 September 2014

Näin pyydystät elämääsi romanssin

Terveisiä huntingmoonilta. Sattui nimittäin kuherteluviikon ajoitus jollekin meistä aika sopivasti, minkä johdosta toisella meistä on ollut aikaa viettää romanttisia iltoja itsensä ja värikkään päänuppinsa kanssa. Ja mikäs sen kekseliäämpää seuraa! Olen mm. hoksannut, että romanssi voi syntyä myös ihan tätä omaa, arkista ja kaoottista elämää kohtaan kun asian oikein oivaltaa.

_mg_0139
Ooh la la mikä pyydys!

 

Liian usein tulee tulee tuijotettua elämän pikku yksityiskohtiin näkemättä sen koko kuvaa. Kiehahdettua asioista kun voisi antaa niiden vain mennä. Stressattua siitä mitä joku sanoi tai jätti sanomatta. Siitä mihin vielä pitäisi elämän taipaleella päästä sen sijaan, että onnittelisi itseään siitä, mihin asti tuota kuraista ja kuoppaista polkua on jo hengissä selvinnyt. Pysähtyisi olemaan kiitollinen siitä kenet sen varrella on kohdannut, kenen kanssa itkenyt, kenen nauranut. Pystyttäisi mielessään merkkipaalun juuri tähän kohtaan elämässään ja kaivertaisi siihen kissan kokoisin kirjaimin: “Elämäni honeymoon.”

_mg_9748

Raggarimorsian on elämän kolhima timangi.

 

Eräs erittäin viisas nainen sanoi minulle kerran, että elämässä on mentävä elämän ehdoilla ihan niin kuin merellä meren ehdoilla. Välillä tulee vastaan hyökyaalto toisensa jälkeen pelkkiä vastoinkäymisiä, välillä voi heittää oksennuspussin menemään ja nauttia tasaisemmasta kyydistä. Tärkeintä on pysytellä rohkeasti mukana ja ottaa vastaan kaikki mahdollisuudet mitä seikkailu tuo mukanaan. Ellei lähde, ei voi palata. Ellei joskus epäonnistu, ei voi päästä kantapään kautta onneen. Ellei painu metsälle, ei voi saada saalista… Niinpä Raggariperheessä syötiinkin huntingmoonin päätteeksi sulhasen kokkaamaa kyyhkypaistia!

_mg_9472
Kuvat: Elina Manninen

 

Mitä tulevaisuuteen tulee niin aivan varmasti sekään ei mene minkään perinteisen kaavan mukaan. Mutta miksi pitäisi? Silloin kun polku ja sen varrelta avautuvat näkymät ja oudot hedelmät ovat yhteiset, ei millään muulla ole väliä. Avioliitto on sitä varten, että elämä olisi enemmän duoo ku sooloo, niinä hyvinä ja oi niinä huonoina päivinä! Sanoi vanha kapinamielinen noita-akka ja heristi kaulintaan.

Raggarimorsian jää nyt hetkeksi kypsyttelemään tulevia projektejaan,joista lisää pian näillä sivuilla. Jännän äärellä ollaan, ystävät!!! On upeaa saada jakaa tämä kyyti kanssanne.


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto