Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 16 June 2014

Juhannushäät vietetään haastavissa olosuhteissa

Juhannushäitä vietetään Suomen suvessa joka vuosi vähemmän. Jos nyt kuitenkin tulevana viikonloppuna naimisiin meinaat uskaltaa niin valmistaudu haasteellisiin olosuhteisiin. Juhannuksen tähtitieteellisen hääennusteen antaa nimittäin tänään Raggarimorsiamen uusin blogivieras: Astrologi Terttu Haverinen.

terttu-kukat-kadessa

Terttu Haverinen on Pohjois-Karjalan ainoa astrologi.

 

Marsin, Pluton ja Uranuksen muodostaman t-ristin myötä ristiriitoja, yhteenottoja ja yllättäviä käänteitä on odotettavissa juhannusviikonloppuna, kertoo Terttu, joka yhdessä miehensä Juhan kanssa pyörittää puutarha- ja sisustustaivasta Valtimon Nuolijärvellä, Kajaanin tien varressa.
Tarkoittaako tämä siis sitä, että juhannushäissä nähdään kirkosta karkailevia morsiamia? Onko toivoakaan onnellisista juhannushäistä tänä vuonna???
Venuksen harmoninen kulma Jupiterille lupaa toki myös lempeämpää juhlaenergiaa ja yhdessäoloa. Rauhoittavaa tukea tarjoaa myös Kheironin kolmio Saturnukseen, tietää Terttu.
Juhannuksen teemaan vaikuttaa myös 19.6. muodostuva Merkuriuksen yhtymä Auringon kanssa. Elämme parhaillaan uudelleen arvioinnin aikaa:
Merkuriuksen perääntyminen alkoi 7.6. ja päättyy 2.7. Tämä voi tuoda mukanaan viivästyksiä ja katkoksia toimintoihin. Tänä aikana on hyvä hoitaa rästityöt pois päiväjärjestyksestä sekä tarkistaa kaikki askarruttavat ja epäselvät asiat. Kärsivällisyys on tänä aikana valttia, neuvoo Terttu.

_mg_0008
Kuva: Elina Manninen

 

Milloin sitten tänä kesänä kannattaa mennä naimisiin, jos juhannuksena tuleekin toisiin aatoksiin?
Tämän kesän parhaimpia juhlaviikonloppuja on 12.-13.7., täydenkuun viikonloppu. Silloin Mars, Ceres ja Vesta asettuvat kolmioon Venuksen kanssa Kaksosissa. Tämä tuo mukanaan ilmavuutta ja raikkautta sekä omistautumisen teemoja, ennustaa Terttu.

_mg_0018
Kuva: Elina Manninen

 

Jos astrologia kiinnostaa ja haluat vielä ennen papin aamenta selvittää yhteensopivuutenne morsiamesi tai sulhasesi kanssa, tilaa Tertulta synastria- eli parisuhdekartta täältä. Kartta koostuu kahden henkilön henkilökohtaisista syntymäkartoista, joita vertaillaan keskenään, ja toimii mainiosti vaikkapa häälahjana.

Raggarimorsian ja sulhanen vierailvat Tertun vastaanotolla hiljattain. Mutta millainen parisuhdekartta meille tuli? Siitä lisää juhannuksen jälkeen!


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto