Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Friday, 30 May 2014

Näin syntyi Raggarimorsian

Raggarimorsian on saanut paljon palautetta Toinen kerta toden sanoo? -blogin kuvituksesta ja on korkein aika esitellä rikostoverini tämän häikäisevän visuaalisen ilmeen takana. Kaiken takana kun on tässäkin tapauksessa NAINEN.

img_2367Raggarimorsiamen rikostoverit ovat Elina Manninen (vas.) ja Maarit Liimatta.

 

Raggarimorsiamen ”vangitsi” valokuvaaja Elina Manninen Helsingistä. Elinalla on kokemusta niin hää- kuin mainosvalokuvaamisesta Suomessa ja ulkomailla, joten tällaisen kansainvälisen sivupersoonan kanssa työskentely sujui ilman sen suurempia diplomaattisia välikohtauksia. Näin Elina muistelee hetkeä kun Raggarimorsian pölähti hänen studiolleen:

Ajattelin, että Raggarimorsian oli vähän kuin olin mielessäni kuvitellutkin: Kaunis kuin kukka. Yritin mielessäni nähdä hänet jo ennen kuin hän asteli studiolle ja miettiä miten saisin hänen sielunsa parhaiten vangittua. Siinä suhteessa koen onnistuneeni oikein hyvin – kuvat näyttävät ihan Raggarimorsiamelta itseltään!

 

_mg_9437Maaritilla oli työ saada sähäkkä morsian pysymään paikoillaan.

 

Tukkani ansiosta muuta väriä kuviin ei tarvittu. Paitsi tietysti Hai -saappaat, jotka Nokian Jalkineet ystävällisesti lainasi alttarille kompasteluihini. Pitäähän nyt jotain sinistä ja lainattua olla! Myös maskeeraaja Maarit Liimatan mielestä Raggarimorsiamen värikäs olemus on valloittava:

– On ollut hauska olla mukana luomassa morsiopersoonaa, joka omalla humoristisella tavallaan tuo vähän perspektiiviä hääpaniikkeihin. Mun mielestä Raggarimorsian voisi tehdä vaikka oman telkkariohjelman!

Raggarimorsian hautoo parhaillaan ideaa omasta telkkariohjelmasta. ”Maailman karmeimmat häävideot” –showhan tuolta hääpöllyn tv-osastolta vielä puuttuukin. Halukas tuottaja ottakoon siis rohkeasti yhteyttä!

Mm. tällaista rikostoverini odottavat ja toivovat Raggarimorsiamelta:

Paljon viisaita sanoja monien tulevaisuuksien varalle. Ja älä vaan koskaan muutu, kiteyttää Elina.

_mg_9442Nauru vähentää häästressiä. Kuva: Elina Manninen.

 

Mitä SINÄ toivot Raggarimorsiamelta? Mielelläni otan vastaan niin kommentteja kuin ehdotuksia hääteemaisista aiheista, jotka mielestänne kaipaavat raivopäistä käsittelyä.


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto