Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Tuesday, 2 May 2017

Raggarimorsian leijaili Paviljongin avajaisissa

On olemassa tapahtumia ja sitten on olemassa Tapahtumia. Tänä vappuna Mustion linnassa oli tapahtuma isolla t:llä. Juuri valmistuneen uuden juhlapaviljongin kunniaksi linnan puisto muuttui värikkääksi ihmemaaksi, jonka keskipisteenä komeilivat Linnan Pallon kuumailmapallot. Näkymä oli kuin satukirjasta.

Ilmakuva: Ilkka Korhonen

Mustion linnan puistoon saapuessa tulee joka kerta se tunne, että pääsee “irti”. Kaupungin kiire unohtuu vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja huolet ja murheet lentävät takaisin sinne, mistä ikinä ovat tulleetkin. Vahvoissa liemissä keitettynä morsmaikkuna voin todeta, ettei tämä kerta tuottanut poikkeusta! Vaikka kevät on antanutkin odottaa tuloaan, oli Mustion puistossa jo aistittavissa uuden elämän alku.

Juhlapaikka upeilla näkymillä

Viime syksyllä käynnistynyt Ravintola Linnankrouvin laajennustyö oli jo melkein kokonaan saatu päätökseen ja sen tuloksena ravintolan kyljessä seisoi nyt kartanon väreihin sointuva, arkkitehti Filip Linderin suunnittelema, klassisen kaunis Paviljonki. Valoisasta juhlatilasta avautuivat upeat näkymät sekä puistoon että joelle ja ravintolan uusi ja vanha puoli yhdistyivät kekseliäästi.

Häät, juhlat ja konferenssit ovat tärkeä osa historiallisesti arvokkaan Mustion linnan ympärivuotista toimintaa. Uudessa Paviljongissa juhlimaan mahtuu nyt 130 vierasta, kokoustamaan 110 vierasta.

Viikonlopun avajaistansseissa myös Raggarimorsian pääsi kokeilemaan, miltä tuntuu leijailla upouudella tanssilattialla. Ja lennokkaastihan se sujui, vaikka 10kg painava valohääpuku valloittikin ison osan tilasta. Paviljonkiin mahtuu siis juhlimaan se vaativinkin prinsessamorsmaikku juhlaseurueineen – trust me, I know!!!

Kuumailmapallot kiinnostivat

Raggarimorsiamen ja Risto Trubaduren -yhtyeen lisäksi viikonlopun ehdoton vetonaula olivat Linnan Pallon upeat kuumailmapallot. Vappuaattoiltana linnan puisto oli täynnä vappuhattuihin ja -asuihin pukeutuneita juhlijoita, jotka pääsivät näkemään, miten kuumailmapalloja täytetään ja miten niillä lennetään. Ihmeteltävää riitti niin pienemmille kuin isommillekin kävijöille.

Myös Raggarimorsiamen tutkivan journalismin osasto ehti jutella lentäjien kanssa ja selvittää tämän blogin lukijoille mm. seuraavat faktat:

  • Suomessa on n. 50 kuumailmapalloharrastajaa
  • yksi kuumailmapallo maksaa n. 40 000€ 
  • kuumailmapallon kori painaa noin yhden Raggarimorsiamen verran
  • kuumailmapallon kangas painaa noin kahden Raggarimorsiamen verran

Ensi vappuna ilmaan?

Sunnuntai-iltana kuumailmapallot nousivat Mustion linnan puistosta jopa 300m / min nopeudella. Kovan puuskittaisen tuulen vuoksi yleisölentoja ei voitu toteuttaa ollenkaan. Toivotaan, että tapahtuma saa jatkoa ja että huimimmat pääsevät ihastelemaan Mustiota pallosta käsin viimeistään ensi vappuna.

Raggarimorsian kiittää sunnuntai-illan shown kuulijoita seurasta sekä ravintolan henkilökuntaa mm. elämänsä ensimmäisestä Hjalmar Royalista! Niin tärkeitä kuin paikat ja tilat ovatkin juhlatunnelman luomisessa, niin ilman ystävällistä ja omistautunutta henkilökuntaa ei hulppeinkaan juhlatila olisi mitään.

Lisää kuvia ja videoita Mustion linnan tapahtumasta löydät Raggarimorsiamen Facebookista ja Instagramista. Jos sinulla on kuvia Raggarimorsiamesta Mustiossa, tägää @raggarimorsian ja jaa!


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto