Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 31 August 2015

Raggarimorsian odottaa Hääyötä

On ilo olla Suomen virallinen ammattimorsian monestakin syystä. Yksi niistä on se, että saa olla mukana todistamassa monia iloisia tapahtumia. Tänä syksynä Raggarimorsian hääoppaineen on mukana mm. Save The Date -häämessuilla. Mutta ennen messukautta on luvassa hitiksi muodostunut Vantaan Hääyö -tapahtuma, jota vietetään Vantaan Pyhän Laurin kirkossa perjantaina 18.9.

 

haayo-500-kuva-maarit-rousku-wauters
Hääyö käynnistää häätapahtumien syksyn. Kuva: Maarit Rousku-Wauters

 

Hääyö -tapahtuma on järjestyksessä jo seitsemäs – ja konkarimorsiamen kokemus kertoo, että sehän on onnen luku! Tikkurilan seurakunnan kappalaisen Heikki Lepän aloitteesta syntyneen tapahtuman ideaa on sovellettu jo myös muissa seurakunnissa. Hääyön ajatuksena on tarjota pareille mahdollisuus mennä naimisiin helposti ja juhlavasti ilman mittavia ennakkojärjestelyitä tai “tuotantoa” nimeltä häät.

Ennakkoilmoittautumista Hääyöhön ei tarvita. Eli jos olet miettinyt naimakauppoja, muttet kuitenkaan vielä saanut niitä aikaiseksi niin toteuta ne nyt! Vihkivuorojen jako aloitetaan kirkolla klo 19.30. Mukaan tarvitaan tietenkin suostuvainen puoliso, sormukset, henkilöllisyystodistukset ja avioliiton esteettömyystodistus, joka on tilattava seurakunnasta tai keskusrekisteristä viimeistään pe 11.9. Esteettömyystodistuksesta tulee ilmetä, että molemmat kuuluvat kirkkoon, ainakin toinen on luterilainen ja että myös rippikoulu (luterilaisilla) on tullut käytyä.

sinivalkoinen-morsmaikku

Hääyöhön voit tulla sellaisena kuin olet! Kuva: Elina Manninen

 

Hääyössä vihittävillä pareilla on mahdollisuus tehdä tilaisuudesta oman näköisensä, mikä on tietenkin Raggarimorsiamen mieleen. Alttarille voi astella juuri niin hienoissa tai hillityissä hääasuissa kuin haluaa, mikä ettei Hai-saappaissa? Kirkkoon voi myös kutsua mukaan joukon juhlavieraita tai tulla ihan kaksin. Todistajia ei tarvitse olla mukana omasta takaa. Parin niin halutessa vihkimisen todistajana voi toimia myös Raggarimorsian! Ja jotta tuosta turistiripulin lailla ohi menevästä jännityksen hetkestä jäisi muukin pysyvä muisto kuin sormus, on Raggarimorsiamen rikostoveri, valokuvaaja Elina Manninen mukana ikuistamassa illan tunnelmaa.

Morsian! Sulhanen! Mitä enää mietit? Hääyössä nähdään! <3

haayo2015_fb

Lisätiedot:

Kappalainen Heikki Leppä p. 050 363 4382, heikki.leppa@evl.fi

Tikkurilan seurakunnan tiedottaja Soili Pohjalainen p. 050 377 5805, soili.pohjalainen@evl.fi

www.haayo.fi

Facebook: Hääyö


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto