Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Friday, 13 April 2018

Top 7 karmeimmat mieskohtaamiseni

Kevät ja kiima-aika. Hetki, jolloin ammattimorsian pyyhkii pölyt häämekostaan ja lähtee baanalle. Onkin ollut niin synkkä talvi, että alan olla yhtä vihainen kuin Nasse-setä. Olen erityisen huolissani nuorista naisista ja tytöistä, jotka kevät rinnoissaan etsivät sitä oikeaa. Aion nyt avata sanallisen ruumisarkkuni ja jakaa oman varoittavan esimerkkini siitä, mitä kaikkea nainen voi kokea matkalla kohti sitä “oikeaa”.

Kirmailukausi lähestyy. Ole valpas!

Nämä ovat Raggarimorsiamen Top 7 karmeimmat kohtaamiset miesten kanssa. Toivon, että näiden tositarinoihin perustuvien, ällöttävien esimerkkien avulla edes joku teistä tai jälkikasvustanne välttyisi vastaavanlaisilta tilanteilta, lauseilta tai kohtelulta – tai ainakin oppisi valppaaksi ja viisaaksi ajoissa.

1. “Naisin sua, jos voisin.”

Jos koskaan työ- tai opiskeluelämässä kohtaat ihmisen, joka puhuu sinulle näin tai käyttäytyy häiritsevästi sinua kohtaan, raportoi siitä HETI esimiehellesi. Jos esimiehesi käskee sinua olemaan puhumatta asiasta, raportoi esimiehestäsi hänen esimiehelleen ja tarvittaessa ylemmäs. Muista, että olet arvokkainta, mitä sinulla on.

2. Jeesus! Perkele!

Tässä tarjoilenkin pienen sanaleikin. Missä tilanteessa luulet, että olen kuullut nuo sanat?

Niin…

Jos tavattuasi kivan tyypin, alat saada reunatuntemuksia siitä, että hän haluaa vain saada sinut sänkyyn päästäkseen pitkästä aikaa maaliin, vaistosi on hyvin todennäköisesti oikeassa. Älä lähde yhden illan suhteisiin, vaikka sellainen houkuttelisikin. Hän ei ole Jeesus etkä sinä Perkele tai toisinpäin.

Keskity mieluummin opettelemaan rakastamaan itseäsi. Vältyt silloin myös turhilta sukupuolitaudeilta.

3.  “Meidän pitää keksiä säännöt rakkaudelle.”

Vältä lähtemästä naimisissa olevien ihmisten liehiteltäväksi, niin Tinderissä kuin ihan tavan baarissa. Ja jos vahingossa teet sen ollessasi kännissä, tule järkiisi heti seuraavana päivänä. Älä koskaan, ikinä, lähde kenenkään salarakkaaksi. Hurmaavista aluista huolimatta näillä tarinoilla on harvoin onnellisia loppuja.

4. “Mä tapan sut.”

Jos joskus elämässäsi kohtaat vainoajan tai stalkkerin, joka haluaa vaikka väkisellä tehdä sinusta hänen vaimonsa, ymmärrä, että he ovat hulluja, joiden kanssa ei kannata neuvotella. Yksi sellainen yritti kerran nitistää minut kiven murikalla, kun sanoin “ei”. Onneksi paikalle sattui lehdenjakaja, jonka ansiosta kivi osui minun sijaani kerrostalon seinään.

Muista, että vainoaminen on Suomessa rikos. Lue täältä, mitä tehdä, jos joudut vainoajan kohteeksi.

Kuvalähde: Pinterest

5. “Sinulla on kaunis iho.”

Varo pervoja, jotka jahtaava kauniita, nuoria tyttöjä. Ole valpas ja tunnista henkilö, joka tarkkailee sinua “sillä silmällä” ja katselee perääsi. Tunnistat kyllä hänet. Älä myöskään usko vieraiden miesten puheita kauneudestasi. Kasvata itsesi ja jälkikasvusi tietoiseksi siitä, että tyyppejä on joka lähtöön ja kaikkien mukaan ei kannata lähteä. Jos vahingossa lähdet, muista, että sinulla on kaksi tervettä jalkaa, joilla juosta kotiin.

6. Runkkaava taksikuski

Ulkomailla vaalea suomalaisnainen on usein hyvinkin kiinnostava ja haluttava – ja aivan liian usein helppo kohde lähentely-yrityksille. Jopa niin, että saatat törmätä ihmisiin, jotka sinut nähtyään eivät mahda itselleen mitään. Jos satut runkkaavan ihmisen viereen tai kyytiin, etsi nopein ja turvallisin tie ulos. Pidä myös huoli, että pääset puhumaan kokemuksestasi, sillä se voi olla järkyttää vasta joskus myöhemmin.

7. Pulisuudelmat

Vältä kännipäisiä kohtaamisia. Niin… Tiedän, että se on meillä Suomessa mahdotonta. Mutta yritä!

Kuulin joskus jostakin naisesta, joka oli kyllästynyt juoppoihin puolisoihin. Erottuaan tarpeeksi monesta, nainen päätti aina uuden suhteen alussa juottaa miehen känniin nähdäkseen, millainen tämä on humalassa. Ja tämä nainen en muuten ollut minä! Jos olet tämä nainen, kirjoita minulle. Kiitos. <3

Raggarimorsian Ruisrockissa rave-kontissa

Muista aina…

Siinäkö oli kaikki? Miksi vain seitsemän, kysyt? Eihän se ole paljon mitään.

Siksi, koska seitsemän on Raggarimorsiamen onnen numero. Ja sen verran taikauskoinen saa olla perjantaina 13. päivä, että haluaa varjella onneaan ja jatkossa välttää moisia kohtaamisia. En toivo mitään muuta niin paljon kuin sitä, että onnistuisimme pariutumisissamme ilman turhia traumoja. Siispä ennen kuin itse lähdet tai päästät kauniin tyttäresi kevään “liikenteeseen”, paina mieleesi tutut sanat:

“Muista aina: liikenteessä, monta vaaraa ompi eessä. Siksi valpas aina mieli, se on turva verraton.”

– Lasten liikennelaulu


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto