Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 20 March 2017

Raggarimorsian tiedottaa 20.3.2017

Koska nykyään bloggaajatkin voivat jo ansaita rivitoimittajan kuukausipalkan, koen aiheelliseksi oikaista mahdolliset sen suuntaiset huhut ja väärät oletukset Raggarimorsiamen vaihtoehtohääsivuston ja sivustolta löytyvän hää- ja parisuhdeblogin kohdalta.

  1. Raggarimorsian eli sivuston ylläpitäjä ei hyödy blogistaan taloudellisesti. Euroakaan ei ole sivuilta kilahtanut morsiamen Barbie -kukkaroon viimeisen kolmen vuoden aikana. Raggarimorsian ei myöskään ole pyytänyt sivuilla nähtävistä jutuista juttupalkkioita tai hankkinut mainosrahoja.
  2. Raggarimorsiamen vaihtoehtohääsivusto ja -blogi sekä Raggarimorsiamen hääopas (Gummerus 2015) ovat ennen kaikkea henkisen tsempin ja vaihtoehtoisten hää- ja juhlaideoiden lähteitä. Siitä huolimatta, ettei Raggarimorsian tee niillä taloudellista voittoa, hän on niistä ylpeä. Hellyeah!
  3. Raggarimorsiamen blogi ei myöskään ole voittanut palkintoja, vaan kustantaa kaiken, hääpuvut mukaan lukien, itse. Sivuston sisältö on luotu omalla vapaa-ajalla. Blogipostausten määrän sijaan Raggarimorsian on halunnut panostaa sisällön laatuun ja tärkeiksi kokemiinsa aiheisiin.

 

Raggarimorsiamen hääopas

Suomen No1 bridezilla kiittää jokaisesta käynnistä sivustolla ja ottaa mieluusti vastaan palautetta.

Lämmöllä,


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto