Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Friday, 28 April 2017

Mustion Linnassa Raggautta ilmassa?

Pieni turbulenssi on morsmaikulle arkipäivää, kuten jokainen Raggarimorsiamen hääoppaan lukenut tietää. Viime viikkoina on Raggarimorsiamen polulla kuitenkin ollut tavallista enemmän kuoppia perhettä kohdanneiden vakavien sairauksien takia. Poikkeustilanne on vetänyt jopa näppäimistönkin hiljaiseksi, mutta nyt, Raggarimorsiamen täyttäessä kolme vuotta, on aika pistää blogi taas tulille!

 

Ja mikäs sen hauskempaa kuin repäistä irti huolista ja murheista kuumailmapallotapahtumassa! Kyyti kuumailmapallossahan on kuulemma erittäin tasaista. Tänä vappuna Mustion linna järjestää kuumailmapallotapahtuman uudistuneen Ravintola Linnankrouvin ja upouuden Paviljongin avajaisten kunniaksi. Luvassa on lennokasta ja pirskahtelevan iloista ohjelmaa koko vappuviikonlopuksi.

Vappuaattona 30.4.2017:

Mustion Linna on auki klo 14- 17. Opastettuja kierroksia linnaan järjestetään klo 14:00, klo 15:00 ja klo 16:00.

Linnan Pallon Kuumailmapallot ovat esillä Mustion linnan puistossa n. klo 14:00 alkaen. Pallojen pystytystä voi tulla seuraamaan n. klo 18:00 alkaen ja noin 20 pallon yhteislähtö kohti korkeuksia tapahtuu n. klo 19:00 sään salliessa. Kuumailmapallolla lentäminen on tarkkaa puuhaa ja kiinnostuneille tarkempia tietoja mm. sääolosuhteiden vaikutuksesta lentämiseen löytyy Linnan Pallon nettisivuilta.

Vappuaaton tanssit Risto Tammilehto & co:n tahdittamana käynnistyvät uudessa paviljongissa klo 19:30 alkaen. Tansseihin on vapaa pääsy. Myös Raggarimorsian viihdyttää yleisöä illan aikana!

Illalliselle Ravintola Linnankrouvi suosittelee pöytävarausta, tosin Linnankrouvin takkahuoneeseen voi poiketa kuohuvalle ilman varaustakin. Tätä elämänmakuista tapahtumaa ei siis kannata jättää väliin!

 

Vappupäivänä, 1.5.2017:

Kuumailmapallojen yhteislähtö Mustion linnan puistosta n. klo 06:00.

Linnankrouvin aamiainen kuumailmapallojen yhteislähdön jälkeen, n. kello 07:00 alkaen.

Linnankrouvin vappubrunssi kello 10:00-13:00.

Lisätietoa kuumailmapallotapahtumasta löytyy sekä Mustion linnan että Linnan pallon sivuilta sekä tapahtumasivulta Facebookissa. Lentojen varaustilanne on nähtävissä myös Linnan pallon nettisivuilta.

3-vuotiaan matka jatkuu…

Tämän postauksen myötä Raggarimorsian toivottaa kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville värikästä vappua ja kiittää lukijoitaan viimeisestä kolmesta, vauhdikkaasta vuodesta. Yhteinen matkammehan on vasta alussa, joten kippistä sille!

Muistathan, että voit tilata Raggarimorsiamen juhliisi tai tapahtumaasi suoraan tältä sivulta tai osoitteesta info@raggarimorsian.fi. Kuvia ja videoita viikonlopun kuumailmapallotapahtumasta voi seurata Raggarimorsiamen Facebook -sivulla sekä Instagramissa @raggarimorsian.


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto