Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Sunday, 2 August 2015

Raggarimorsiamen hääopas ilmestyi!

Vuosi siitä, kun Sutjakan sulhon kanssa menimme naimisiin, ilmestyy esikoiskirjani, Raggarimorsiamen hääopas. Voit etsiä sen käsiisi lähimmästä kirjakaupastasi tai tilata sen netistä suoraan kotiovellesi. Tästä kirjasta nauttiakseen ei tarvitse välttämättä itse olla menossa naimisiin!

img_4653

Raggarimorsian haluaa kiittää Gummerus kustannusta tästä uskomattomasta onnenpotkusta siirtyä bloggaajasta oikeaksi kirjailijaksi. Jos joku olisi vuosi sitten kertonut minulle, että näin käy, en tiedä, olisinko uskonut. Mikäli päässäni vilistävien ideoiden määrästä mitään voi päätellä, ei kirjoittaminen todellakaan jää tähän. Ja nyt kun postistakin tuli tuo y-tunnus, on Suomen ainoan ammattimorsiamen elettävä velvollisuuksiensa mukaan. Seuraava häämessukiertue odottaa jo!

 

sinivalkoinen-morsmaikku

Raggarimorsian on Suomen virallinen ammattimorsian. Kuva: Elina Manninen.

 

Raggarimorsian haluaa kiittää myös seuraavia kirjan tärkeitä henkilöitä: valokuvaaja Elina Manninen, Kajahtanut kaaso Tuulianna Tola, Sutjakka sulho Timo Tex Turpeinen, raggaripappi Hilkka Olkinuora, personal juristi Piia Jeremejeff, Tyylitohtori Päivi Lehtovuori, meikkaaja-Maikki Maarit Liimatta, kampaaja-maskeeraaja Mikko Helin, Nora Harald Haraldin kengästä, Johanna Merinen www.amoriini.com:ista, Hanna Koskinen Stilissimasta, Marika Mansikkamäki Jotain käytettyä -hääpukuliikkeestä, Minna Hepburn www.minna.co.uk:sta, Marie Kubin www.rentmywedding.com:ista, Seija Arola ja Manki Hietala OverSkinDesign Ky:stä, Lucy Denham www.mybunting.co.uk:sta, Joe Misfit www.misfitwedding.com:sta, astrologi Terttu Haverinen Nuolijärven laventelipelloilta. Erityiskiitokset Juholle, Einolle, Pertille ja Martille Nurmeskodista sekä kustannuspäällikölleni Johanna Paasolle, josta muuten tuli rouva tämän raivopäisen kirjaprojektini aikana. Onnea, Johanna! <3

img_4654

Vähän pieleen on yleisön mieleen niin häissä kuin elämässä yleensäkin. Näillä mennään, arvoisat lukijani! May the force be with you, niin kuin raggaripappikin sanoo.

<3:llä Raggis


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto