Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 6 March 2017

Hääpukuja ja popcornia Fashion Film Festivalilla

Tänä keväänä Helsingissä pääsee nauttimaan hääleffoista putkeen oikein luvan kanssa, kun Elokuvateatteri Orionin Fashion Film Festival käynnistyy. Festivaali juhlistaa pukusuunnittelun loistoa ja roolia hääelokuvissa. Raggarimorsiamen lukijoilla on nyt tilaisuus voittaa vapaalippuja tapahtumaan!

Festivaali tarjoilee hääteemaisia elokuvia klassisesta screwball-komediasta Skandaalihäät (The Philadelphia Story, 1940) aina Lars von Trierin maailmanlopunvisioon Melancholia (2011). Näytökset alkavat 9.3. ja päättyvät 9.4.2017.

Mukana on myös erikoistapahtumia! Lauantaina 18.3. nähdään putkeen monia sukupolvia ihastuttaneet Sissi-elokuvat, eli Itävallan keisarinna Elisabethin (1837–1898) ja keisari Frans Joosefin tarina.

Lauantaina 8.4. voi kaivaa morsius-, sulhas- ja häävieraspuvut tai Abba-asut päälle, kun Orion esittää erityisenä dress-along-näytöksenä Toni Colletten tähdittämän australialaiskomedian Tahdon naimisiin (Muriel’s Wedding, 1994). Myös Raggarimorsian hääpukuineen on aikeissa purjehtia näytökseen.

Festivaalin koko ohjelman löydät täältä!

Voita vapaalippupaketti festivaalille

Raggarimorsiamen lukijoilla on nyt mahdollisuus voittaa 3 x vapaalippupaketteja festivaalille. Vastaa allaolevaan kysymykseen ja liput voivat olla sinun. Lähetä vastauksesi yhteystietojesi (sähköposti, puhelin) kera osoitteeseen Marjo.Pipinen@kavi.fi. Aikaa vastata on 13.3. asti. Voittajat arvotaan 14.3. ja Fashion Film Festival on suoraan yhteydessä voittajiin. Voittajat julkistetaan myös tapahtuman FB-tapahtumasivulla.

Kysymys kuuluu: Mikä on suosikkisi hääteemaisista elokuvista? 

Raggarimorsian toivottaa kaikille kilpailuun osallistuville onnea matkaan. Zillaillaan, kun nähdään!

Kuvalähde: Kansallinen audiovisuaalinen instituutti


Kommentit

Anu Beadle/Lily Dream Wedding - 2017-03-06 09:41:22
Vuoden paras häätapahtuma.
Virpi Syvänne - 2017-03-06 09:42:48
Skandaalihäät kahden ihanan miesnäyttelijän (Cary Grant ja James Stewart) vuoksi!
Leo Idman - 2017-03-06 22:30:01
Skandaalihäät
Leena Vanhamäki - 2017-03-16 11:03:30
Mamma Mia, Muriels Wedding oli kyllä niin loistava myös.

Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto