Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 5 May 2014

Raggarimorsian on kesän kuumin hääilmiö!

Trendi -lehti haastoi lukijat kertomaan kesän 2014 kuumimmista hääilmiöistä. Haasteeseen tarttuu nyt myös Raggarimorsian. Nimittäin vaikka Raggarimorsiamen “ulos” tulosta on vasta vajaa viikko, on hän siinä ajassa ehtinyt jo tehdä vaikutuksia ympäri maailmaa. Vanhana noita-akkana ennustankin, että tulevan kesän kuumin polttari- ja häätrendi tulee olemaan raggariasenne!

_mg_9610
Kuva: Elina Manninen

Otetaan nyt esimerkiksi vaikkapa viikonlopulla heittämäni ensimmäinen Raggarimorsian -keikka salahäissä, joissa sekä pilasin tunnelman lausumalla vinksahtaneita viisauksia että soitin olevinani kitaraa. Billy Idolin Rebel Yell sopii Raggarimorsiamelle kuin nyrkki silmään. Palaute hääväeltä oli, että lisää räväkkyyttä häihin ja vähemmän sitä ainaista pönötystä, kiitos! Ja siihen tilaukseen pyrin nyt vastaamaan sekä näillä sivuilla että muissa tulevissa tempauksissani.

Nyrjähtäneen sieluni silmin näen jo kesän 2014 polttariporukoilla Raggarimorsian -t-paidat päällä. Ja hääpöytiin askarrellaan tänä kesänä ahkerasti raggarikoristeita, joista yksi malliesimerkki alla. Taidanpa ihan järjestää askartelutapahtuman, jonne toivotan tervetulleeksi erityisesti teidät, jotka olette menossa naimisiin toista tai useampaa kertaa.

raggarikoriste
Kuva: Raggarimorsian

Raggarimorsian saattaa pian jopa tarvita managerin. Ja sihteerin. No, ainakin siivoojan tähän huusholliin! Sellainen on kutina. Jos haluat pitää hääseurueesi hereillä tänä kesänä tai kaipaat muuten vain väriä ja meteliä kesän juhliin, ota yhteyttä Raggarimorsiamen ohjelmatoimistoon osoitteessa toinenkertablogi@gmail.com. Minun suustani nyt voi tulla mitä tahansa, mutta rikostovereinani toimivat muusikot ovat ammattilaisia.

Rockahtavia, muistorikkaita häitä kaikille kesän 2014 hääpareille!

_mg_9735
Kuva: Elina Manninen


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto