Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Tuesday, 6 October 2015

Pitäiskö mennä naimisiin? (ja muita häävinkkejä)

Häät mielessä, vaan eivät vielä pielessä? Hyvä niin, sillä häämessukausi käynnistyy tällä viikolla! Tänä vuonna Raggarimorsian kumppaneineen on mukana ainakin tulevana viikonloppuna Helsingissä pidettävillä Save The Date -häämessuilla ja tammikuussa Love Me Do -häätapahtumassa. Jos sinulla ei vielä ole Raggarimorsiamen hääopasta, tule hakemaan omasi messuhintaan ja omistuskirjoituksella varustettuna Save The Date -osastolta R!

raggari-fb-kampis-2

Seuraavassa kustantajani Gummeruksen järjestämän Facebook -kirja-arvonnan satoa. Arvonnassa kysyttiin, mitkä tekijät tekevät häistä persoonalliset. Kaikki kolme voittajaa ovat nyt onnellisia Raggarimorsiamen hääoppaan omistajia.

Rentous! Järjestäkää itsenne näköiset häät.

Hyvin olennaista on se, mitä tapahtuu häiden jälkeen. Häät sen mukaan, että jaksaa satsata vielä tuleviin päiviinkin.

Juuri sellaiset häät niinkun itse haluatte. Niin mekin teimme, vaikka suku painosti muunlaisiin, takana jo reilusti yli kolmevuosikymmentä. Kirja olisi tarpeellinen, voisin lainata sitä pojilleni ja heidän “avokkaileen”.

Pois turha pönötys! Ne vieraat on teidän läheisiä ja ystäviä, ei tarvitse mennä minkään etikettien mukaan (paitsi tietysti jos haluaa).

Tanssikaa ulos kirkosta tuoreena avioparina – that’s how we did it.

Kutsukaa orkesteri paikalle.

Menkää vaikka maistraatissa vihille ja sen jälkeen pidätte yllärikemut missä ikinä sitten keksitte.

Nauttikaa päivästänne omaan tyyliin.

Pitäiskö oikeesti mennä uudestaan naimisiin… niin hauska juttu!

Rennosti, kyl kaikki sujuu.

Kutsu vaan ne ihmiset paikalle ketkä oikeasti haluat nähdä.

Meidät vihittiin jouluaamuna joulukirkon jälkeen (eli n. klo 7 aamulla). Pappi oli hommannut todistajan. Ei yhtään vierasta. Jouluruualle mentiin vanhempieni luo (mun ex mies oli kanssa siellä) ja sitten tarjottiin kakkua ja kuoharia. Taidettiin me lopulta kertoa kakun tarkoitus..

Tee häistäsi oman näköiset, älä esim. anopin tai jonkun muun.

Tanssikaa aamuun asti!

Olkaa omia itsejänne – kaikki sujuu parhain päin.

Kutsu läheiset ihmiset, pääsee helpommalla.

Muista sammuttaa puhelin häiden ajaksi!

raggari-fb-kampis-1

Raggarimorsiamen hääopas kannustaa järjestämään hääparin itsensä näköiset häät, olipa kyseessä sitten ensimmäinen, toinen tai neljäs kerta alttarilla. Lisätietoa kirjasta ja sen kirjoittajasta löydät täältä


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto