Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Sunday, 12 February 2017

Kaikki tarvitsevat Amoria

Ystävänpäivä, niin kuin hääpäiväkin, on yksi päivä, joka takuuvarmasti saa ihmisen tuntemaan jotakin. Perhosia vatsassa – sitä hyvänlaatuista jännitystä, joka suojaa stressin haitallisilta vaikutuksilta. Ahdistusta sen täydellisen lahjan valitsemisesta tai runon kirjoittamisesta! Masennusta jälleen yhden juhlapäivän viettämisestä yksin tai yksinäisenä sellaisen ihmisen seurassa, joka ei tunnu siltä “oikealta”.

Tänään, maailman avioliittopäivänä (World Marriage Day), Raggarimorsian yrittää jälleen pelastaa maailman pakkopullalta. Ensinnäkin, suurin osa aviopuolisoistahan unohtaa Ystävänpäivän kokonaan! Helmikuun 14. ei vain perinteisesti ole meillä ollut päivä, jolloin harrastettaisiin pakkoromanttisia eleitä tai sitä hyvin epäsuomalaista “lässytystä”. Mutta jos nyt satut olemaan ihminen, joka kaipaa tiettyyn päivämäärään sidottua romantiikkaa, silloin sinun on paras lukea ja jakaa tämä postaus.

Nimittäin tänä vuonna Raggarimorsiamen lukijoiden mielihyvätason kohottajana toimii ihka oikea Amor! Amor.fi:n upouusi verkkokauppa on paikka, mistä ehdit vielä hankkia yhtä sun toista romanttista itsellesi tai sille tunteidesi kohteelle, jonka kanssa toivoisit jotakin muutakin kuin peiton kiukkuista kiskomista yön pimeinä tunteina. Amor.fi:n avulla voit jopa järjestää mielihyväkutsut ystävillesi tai polttariporukallesi!

Raggarimorsian shoppailee Amor.fi:ssä

Arvosta itseäsi Ystävänpäivänä

Raggarimorsian voi kokemuksesta kertoa, että kyllä se Ystävänpäivä vierähtää ilmankin huoltoasemalta hädässä ostettuja kukkakimppuja, kauniita mutta ylihintaisia tököttejä ja sitä tunnetta, että vaivaa on nähty väkisin yhden päivän takia. Olenpa joskus nauttinut romanttisen Ystävänpäivän aterian täpötäydellä Mäkkärillä. Nykyään ajattelen mieluummin, ettei päiville ja paikoille kannata antaa liikaa merkityksiä.

Sen sijaan, että kokisit paineita Ystävänpäivästä, muista, että jokainen kokee ilon ja mielihyvän eri tavalla. Usein hyvän olon tunteeseen keskellä hektistä arkea voi riittää hetki omaa aikaa rakkaan harrastuksen parissa, lemmikin paijaaminen sohvan mutkassa tai jonkun positiivisen henkilön kanssa jutteleminen. Ystävänpäivää voi myös viettää ihan vain oman itsensä arvostamisen päivänä! Pukeudu silloin tavallista värikkäämmin tai seksikkäämmin. Älä himmaile! Ajatus siitä, että juuri sinä olet erityinen, on tärkein.

Raggarimorsian Amor.fi:n messuosastolla

Ystävänpäivää niin kuin hääpäivääkään ei siis ole mitään syytä viettää hampaat irvessä! Raggarimorsian tutustui Amor.fi:n osastoon Love Me Do -häätapahtumassa ja tämä postaus syntyi ystävyyden hengessä.

Ota saman tien käyttöösi Amor.fi:n Raggarimorsiamen lukijoille lahjoittama alennuskoodi: 14022017. Käyttämällä koodia saat 20% alennuksen kaikista tuotteista 19.2. asti!!!

Kaikki me tarvitsemme Amoria. Ai niin, ja suklaata… Hyvää Ystävänpäivää! <3:llä Raggis

Valentine's Day fun


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto