Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Thursday, 15 May 2014

Tänään olin banaaniasennossa

Raggarimorsiamen pilatestreeni edistyy. Tänään pääsin jopa banaaniasentoon, joka vahvistaa vinoja vatsalihaksia ja kehittää koko kehon koordinointia. Alla taitava pilatesopettajani Dagne Koch näyttää miten liike tehdään. Kuvittele itsesi kahden lasin väliin sitä kotona kokeillessasi ja huomaat kuinka paljon tasapainoa liike vaatii. Voit sen jälkeen palkita itsesi palalla kakkua! (Tai siiderillä, kuten kunnon raggari.)

banaaniasento

Lue lisää morsiamelle räätälöidystä pilatestreenistäni täältä. Body Novo tarjoaa kaikille ilmaisen kokeilutunnin, joten myös sulhanen voi käydä oikaisemassa ryhtinsä kuntoon ennen hääpäivää. Ja mikä ettei vahvistaa niitä käsivarren ja selän lihaksia, jotta jaksaa kantaa morsiamen kynnyksen yli tyylikkäästi.

Today I went bananas at my weekly Pilates for Brides class. Do try this one at home or even better join me for a free trial lesson at Body Novo Helsinki.


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto