Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Sunday, 18 May 2014

Raggarimorsiamen parisuhdekoulu jatkuu!

Raggarimorsion parisuhdevinkki Nro 2:

Nykypäivänä sulhanen osallistuu jo kiitettävästi häiden suunnitteluun ja järjestämiseen eikä koko hikinen savotta jää yksin morsiamen harteille. Kippistä sille! Mutta:

Sulhanen, varo astumasta morsiosi hennoille varpaille. Jos hän haluaa saapua kirkkoon kurpitsavaunuissa, sinun tehtäväsi on sanoa “Kyllä, kulta” ja etsiä – tai omin pikku kätösin RAKENTAA – hänelle sellaiset. Jos hän haluaa ripustaa itse tekemiään hullunkurisia koristeita mahdottomalta kuulostaviin paikkoihin, sinun tehtäväsi on näytellä innostunutta ja keksiä konstit saada viritykset paikoilleen. Missään nimessä ÄLÄ sano, että joku idea on mahdoton, sillä mikään ei ole niin mahdoton kuin yhteistyöhön jo tässä vaiheessa kyllästynyt morsio.

Sama pätee myös kotitöihin. Oi tätä yhteiselon ihanuutta!

Lisää hääoppia sulhaselle löytyy täältä amoriini.comin sivuilta.
_mg_9538
Kuva: Elina Manninen Photography

 

Rebellious Bride’s Love Lesson No 2:

Do your bit in planning for your Big Day but NEVER thread on the well-manicured toes of your bride-to-be. If she wants you to hang up her dodgy hand-made wedding decorations from the sky, your job is to find a way to put them up there. Because as we know, nothing is as much of a handful as a disheartened bride with an endless “To do” list.

The same also applies to helping out around the house. Oh the joys of married life!

And in case you missed Lesson No 1, here it is coming at ya!

onelove-wedding-01

This groom in Seattle crafted this light for his sweetheart bride all by himself. Lähde: greenweddingshoes.com


Kommentit

Näin teet onnistuneet naimakaupat | - 2016-10-06 01:56:13
[…] » Raggarimorsiamen parisuhdekoulu jatkuu! […]

Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto