Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Friday, 6 June 2014

Motskarimorsian ei ole uusavuton!

Motskarimorsiamen hääpäivä lähestyy. Ihan kuin jostain kuuluisi ukkosen jylinää…?

wp_20140524_013-1
Kuva: Paula Tanninen

Tässä Motskarimorsiamen tarina, osa 3:

Arvata saa montako kertaa pääkoppani sisällä ovat junanpillit soineet punaisena viime päivinä. Välillä mietin, että ei tästä tule yhtään mitään. Tai tuleepas. Taistelen koko ajan pienen pirun istuessa olkapäälläni. Tietenkin toisella olkapäälläni istuu se siveyden sipuli. Joskus tuntuu, että näenkin ne siinä olkapäälläni. Mutta mikä ihme tässä nyt mättää? Enhän minä sen kummempia meinannut järjestellä…?

Tarkemmin kun miettii niin tottakai pitää olla kakkua, suolaista ja jotain märkääkin tarjolla ja tietenkään en voi antaa minkään pitopalvelun tehdä tätä puolestani, vaan väkerrän KAIKEN itse. Eipähän pääse kukaan sanomaan, että nämä nykyajan morsiamet kun ovat näitä uusavuttomia. Ei mitään paineita, ehei… Jos ei keplaa niin olkoot syömättä. Hah!!! Luulenpa, että Hilda -mummoni naureskelee nyt jossakin siellä pilven reunalla, että onpa tässä morsian.

Eletään niin sanottua ö-hetken odottelua. (Sillä minä siis kutsun häitämme.) Antti -sulhanen on kärsinyt mielialani vaihtelusta ennemmän kuin vuoristoradalla konsanaan. Monta kertaa olen tiuskinut, että en mene naimisiin ja sitten taas, että menen naimisiin. Välillä hän on jo sanonut, että “älä sitten mene”! Kuin olisin stoppimerkkiin törmännyt. Olen saanut opetella lausumaan sen kuuluisan sanan “Anteeksi” kerran jos toisenkin.

Nyt sitten loppuhuipennuksena odotamme kauhulla bileitämme perjantaina 13. päivä. Lupaan ilmoittautua kun olen toipunut kolmen päivän (!!!) juhlistamme. Ennen sitä luvassa vielä tarinaa polttareista, joista kuva alla.

wp_20140524_001-1

Polttarit olivat Motskarimorsiamelle yllätys.

 

Lue myös Motskarimorsiamen tarinan osa 1 ja osa 2.

This is the story of my friend Paula the Motorbike Bride who is getting married on Friday 13th. Paula is also the Editor of GoldWing Club Magazine Finland.


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto