Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Friday, 12 February 2016

Arki paranee vaihtamalla!

Elämäänsä tympääntynyt vaimo istuu ruokapöydässä, seuranaan jäykkä ja ilmeetön aviomies. Illallisella syödään hernekeittoa, sitä samaa kuin aina. Tunnelma on yhtä jähmettynyt kuin pöydällä makaava makkarapötkö. Tätä samaa olisi tarjolla kunnes kuolema heidät erottaa. Raggarimorsian pääsi hiljattain kärpäseksi kattoon tilanteeseen, josta syntyi hyvin erinomanlainen video.

Kuvat: Anttila Oy ja Drama Moving Pictures Helsinki.

_mg_9669
“Se sama” aviomies Eero.

_mg_9639_mg_98091
Tutkimusten mukaan parisuhteen arki astuu kuvioihin jo 11 kuukautta ja 24 päivää seurustelun alkamisesta. 11 kuukautta!?! Uskallan siis väittää, ettei sellaista pitkässä parisuhteessa olevaa pariskuntaa olekaan, jossa jompi kumpi – tai molemmat – eivät joskus kyllästyisi ihan vain yksinkertaisesti KAIKKEEN. Miten elämä paranisikaan, jos voisi vielä tehdä toisenlaisia valintoja?

Anttilan uudessa “kotielokuvassa” se on kuin onkin mahdollista. Kun tarpeeksi kauan hernekeittoonsa huokailee, voi tapahtua ihme: uusi, uskomattoman hyvännäköinen mies ilmestyy unelmiesi kattauksen ääreen ja on taikonut kukatkin pöytään. Eikä onni pääty tähän: mies osaa hieroa hartioita! Kuinka moni mies muistaa omatoimisesti hieroa vaimonsa hartioita? Nii-in, sitä samaa veikkaan minäkin.

_mg_9814

_mg_9820

Tämä making of -kuvasarja toimikoon muistutuksena siitä, että sen oman, koiran oksennuksen värisen arjen parantamiseen kannattaa satsata. Ei kannata aina syödä “sitä samaa” niistä samoista peruslautasista. Niin pöytäliina kuin kotivaatteetkin kannattaa oikeasti välillä vaihtaa, vaikka tuntuisi, ettei muutosta kuitenkaan kukaan huomaa. Niin koti kuin oma pääkin kannattaa säännöllisesti tuulettaa. Elämä on lyhyt, ja tukahduttava tylsistymisen tunne merkki siitä, että hukkaat omaasi.

 

_mg_9765Unelma-aviomies Ilkka.

Lue vielä muutama lohduttava esimerkki siitä, millaista pitkän parisuhteen arki todella on. Ja kyllä, parempi se on anoa asiat ääneen kuin antaa niiden kuplia hernerokan lailla sisällä.
Pirteätä viikonloppua! Koettakaa nyt edes muistaa Ystävänpäivä 14.2.


Kommentit

Oletko sinäkin yksin kaksin? | - 2016-10-05 08:54:08
[…] » Arki paranee vaihtamalla! […]

Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto