Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Sunday, 1 June 2014

Sulhanen testaa maljajuomat

Juhlapäivä lähestyy uhkaavaa vauhtia. Siispä asiat tärkeysjärjestykseen ja maljajuomia testaamaan. Tähän tehtävään Raggarimorsiamella onkin asiantuntija ihan omasta takaa: Tuleva aviomies eli sulhanen, entinen keikkamuusikko, nykyinen säveltäjä, kitaravirtuoosi ja Raggarikodin Henki isolla H:lla!

Arvioitavana on kaksi kuohuviiniä Pernod Ricard’n Suomen valikoimista: Italialainen Zonin Prosecco Cuvée 1821 ja nimensä tavoin ranskalainen Café de Paris Blanc de Blancs Brut. Sulhanen testasi ne savottatouhujen päätteeksi, ennen romanttista souturetkeä tuittupäisen morsiamen kanssa.

kuoharikuva

Sulhasen testaamat kuohuviinit tarjosi Pernod Ricard Finland.

 

Miehisen MIEHEN kuohuviiniarvio:

Sen verran tiedän, etteivät nämä ole shampanjoita, koska nehän tulevat vain Champagnen alueelta Ranskasta. Aluksi totean, että molemmat tuotteet ovat vallan kelpo juomia. Juotuani
molemmat pullolliset tulin pieneen nosteeseen ja oli sitten mukava lähteä järvelle soutelemaan
ja vetämään uistinta. Kalaa ei tullut, mutta olo oli mainio, kevyen hiprakkainen.

1. Zonin Prosecco Cuvée 1821 Brut
Koillis-Italiasta tuleva Zonin Prosecco kuohuu reilusti lasiin kaadettaessa. Väriltään se on vaaleampi kuin Café de Paris, joka mainostaa itseään luomukuoharina. Maultaan Zonin Prosecco on kevyen raikas ja pehmeä. Juoman hapokkuus on miellyttävän mieto. Makeusaste on myös mielestäni kohdallaan. En nimittäin pidä kuivista kuohareista, sen verran makean perään olen. Käy varmasti hyvin pikku suolaisen kanssa ja tietysti myös maljoina. Annan tälle kuohuviinille pisteitä 8/10.

2. Café de Paris Blanc de Blancs Brut
Luomukuohuviini Café de Paris kuohuu vähemmän kuin yllä mainittu lasiin kaadettaessa. Tästä tietenkin se hyöty, että on helpompi kaataa laseihin. Väriltään ja myös maultaan tämä juoma on hieman tummempi. Ei aivan yhtä raikas kuin Zonin Prosecco. Hapokkuus varsin miellyttävä ja juoma maistuu suussa pidempään. Maku tässä luomukuohuviinissä on tosin hieman ”hiivaisempi” – syy siihen miksi en pitänyt Café de Parisista yhtä paljon kuin Zonin Proseccosta. Makeusaste kuitenkin miestäni aivan kohdallaan. Annan luomukuohuviinille pisteitä 7,5/10.

Sulhasen valinta kohdistui siis eloisaan italialaiseen, johon myös morsian oli tyytyväinen. (Huh!!!) Rock on, sulhanen!

_mg_96401

Iloisen sulhasen ja tuittupäisen morsiamen ikuisti Elina Manninen.

 

Lisää maljajuomavaihtoehtoja löydät osoitteesta www.juomavinkki.fi!


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto