Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 1 February 2016

Näin syntyy villi häätukka

Morsiamet ympäri maailman ovat ihastuneet sateenkaaren väreihin. Enää värit eivät kylläkään pysähdy morsiusneitojen pukuihin, sulhaspoikien solmioihin tai servietteihin, vaan räiskyvyyttä ja eloa haetaan niin hääpukuun, kenkiin kuin hääparin hiuksiin. Tässä häätrendipostauksessani tutustun värikkään häätukan mahdollisuuksiin. Seuraavat hiusvärit ja kampaukset toteutti Villi Vanilja Helsingistä. Raggarimorsiamella oli ilo tutustua Villi Vanilja -tiimiin Love Me Do -häätapahtumassa.

img_3977-jpg img_3978-jpg

Tässä aavistuksen japanilaishenkisessä hääkampauksessa on käytetty kuitulettejä ja -lisäkkeitä oman hiuksen sekä kangasnauhojen ja -kukkien lisäksi.

img_9946

Pinkinpunaisesta Elumen-värjätystä lookista löytyy 60 sentin hiustenpidennys kietaistuna kampaukseksi. Nokkelaa, eikö?

img_8959

Tämä violetti kampaus voisi aivan hyvin olla tulevan kesän hääkampaus – ainakin Raggarimorsiamen mielestä. Violetissa taideteoksessa (!!!) on krepattu pohja sekä kuitulisäkkeitä.

img_4305

Ja violetin faneille esimerkki myös saman sävyisestä juhlameikistä. Meikki ja ripset: MAKE UP FOR EVER Professional. Hiuksissa mukana sekä aitoa että kuitulisäkettä.

img_0750

Meidän synkkyyteen taipuvaisten suomalaisten sateenkaaresta löytyy aina musta. Tämän goottihenkisen talvimorsiamen pitkät ja paksut hiukset on värjätty punamustiksi, ja kiharakampauksen etuosassa on käytetty lettidetaljia. Meikki on toteutettu MAKE UP FOR EVER Professionalin ammattimeikeillä ja ripsillä.

img_4197-jpg
Raporttini viimeinen, rajumpi sivulettikampaus on toteutus Sandman -sarjakuvien Delirium -hahmosta, seuralaisenaan mustahiuksinen korsettimimmi Death -hahmossa. Hiukset on krepattu ja tupeerattu, jotta tarvittava tuuheus on saavutettu. Mareena Vainio Villistä Vaniljasta kertoo, että sivuletit ovat alkaneet taas jonkin verran nostaa päätään. Vink vink! Letitys on myös kätevä tapa kasvattaa pois sivusiili, jos morsmaikulla – tai mikä ettei sulhasella – sattuu sellainen olemaan.

Raportin kuvat: Villi Vanilja. Raggarimorsian kiittää koko tiimiä värikkäästä päivästä häämessuilla. May the force be with you. Lisää sateenkaaren värisiä hääideoita voit bongata mm. täältä!
12592758_1674568506162529_5571993099693163748_n


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto