Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Monday, 12 January 2015

Love, Love Me Do?

No nyt on sellaisia uutisia, että lienee paikallaan keskeyttää hetkeksi radiohiljaisuus näillä sivuilla. Nimittäin Raggarimorsiamen ärhäkkä, korppujauhoilla maustettu hääblogi on valittu ehdokkaaksi Love Me Do -häätapahtuman Vuoden Hääblogit 2015 -äänestykseen. Tämä tarkoittaa sitä, että tällainen häätunnelman pilaajakin on hyväksytty maamme hääbloggaajien innokkaaseen ja idearikkaaseen joukkoon. Hellyeah!

Äänestää minua ja muita ehdokkaita voit täällä vaikka joka päivä 14.2. saakka:

haablogi2015_levea

Ystävänpäivänä Turussa nähtävä Love Me Do -tapahtuma haluaa huomioida ahkerat hääbloggaajat myös järjestämällä sarjassaan ensimmäisen hääbloggaajatapaamisen, missä kirjoittajat voivat tutustua toisiinsa ennen vuoden hääbloggajien julkistamista. Toivotaan, ettei tule kissatappeluita, hääpöllyssä kun ollaan!

Tapahtumassa riehuu todennäköisesti eniten Raggarimorsian amoriini.comin Hulvattoman hääkisan kummina. Tule myös ystävyyden hengessä tapaamaan rakas ja viisas frendini Kajahtanut Kaaso, taistelukaverini Sutjakka Sulhanen sekä Raggarimorsiamen personal hääkuvaaja Elina Manninen Turun VPK:lla.

 

_mg_5316Zillaillaan kun tavataan? Kuva: Elina Manninen.

 

Ja kuules tätä: Päivä huipentuu Evan & Manun keikkaan!


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto