Toinen kerta toden sanoo? Second time lucky?

Suomen ensimmäinen vaihtoehtohääblogi, totuuksia häistä ja parisuhteesta - since 2014

Raggarimorsiamen Toinen kerta toden sanoo? -blogi käynnistyi vappuna 2014. Se edustaa elämän realismia kaikella rakkaudella ja pilke silmäkulmassa. Raggarimorsiamen maailma on anarkistinen hääsuunnittelun ja elämänhallinnan osasto, missä kertoja alttarilla ei lasketa ja asiat puhutaan niin kuin ne ovat.

This is the alternative wedding and relationship blog of Raggarimorsian™, Rebellious Bride. The truth about weddings and marriage is here!

Wednesday, 18 November 2015

Morsian! Unohda tylsät korut!

Elämä on liian lyhyt tylsien korujen käyttämiseen. Sitä mieltä on Raggarimorsian vierailtuaan Pasquale Brunin korunäyttelyssä Helsingissä. Näitä huikeita, intohimolla valmistettuja italialaisia statement -koruja on tähän asti voinut ihastella vain superjulkkisten, kuten Amal Clooneyn, Gwyneth Paltrown ja Jennifer Lopezin yllä tai muotilehtien sivuilla. Mutta nyt niitä saa myös meiltä Suomesta, jalokiviseppä A. Tillanderin Aleksanterinkadun liikkeestä!

Jos minulla olisi tapana liioitella, sanoisin, että olen melkein päässyt rouva Clooneyn “piireihin”. Mutta totean vain, että näyttelyssä oli todella hienon näköistä porukkaa, kiitos Mirva Saukkolan, joka toimi illan emäntänä. Mirvan tuore kirja, Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta, on raivopäisen morsiamen lukulistalla.

Raggarimorsiamen Editor’s Choice -valikoima Pasquale Brunin kokoelmasta tulee tässä:
amore-black-ceramic_white-gold_ring bon-ton_blue-london-topaz_necklace bon-ton_blue-london_15249r ghirlanda_afrodite_ring_15236r giardini-segreti_necklace_15312r giardini-segreti_rings pasquale-bruni
Pasquale Bruni


Jätä kommentti / Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogiarkisto